Tgrt Haber

Selahattin Baki'den Galatasaray'a Fred göndermesi: Biz masadayken 4-5 kez aradılar!

12 Ağustos 2023 18:47 - Güncelleme : 12 Ağustos 2023 18:47
Selahattin Baki'den Galatasaray'a Fred göndermesi: Biz masadayken 4-5 kez aradılar!

Galatasaray’ın Wilfried Zaha transferinde Fenerbahçe’ye ‘çalım attığı’ yönündeki iddialara ilişkin “Bir kez daha karşı karşıya gelirsek Florya’nın kalbinden oyuncuyu alır geliriz” sözleriyle gündem yaratan Fenerbahçeli yönetici Selahattin Baki, Fred transferinin ardından açıklamalarda bulundu. Galatasaray’ın transferde devreye girdiğini iddia eden Baki, “Dün kulüp bazında 4-5 kere aradılar. Manchester United dik durunca Fred’e başka kanaldan ulaşıp aklını çelmeye çalışarak işi bozmaya çalıştılar” diye konuştu.

Transfer çalışmalarında vitesi yükselten Fenerbahçe​, son olarak Manchester United’dan Fred’i ve Marsilya’dan Cengiz Ünder’i renklerine bağladı.

Fenerbahçe, Haziran ayından ayından itibaren Galatasaray’ın ilgilendiği Brezilyalı Fred’i kadrosuna katarak ‘transfer çalımı’ tartışmalarını yeniden alevlendirdi. Sosyal medyada taraftarlar hangi ismin 'daha büyük transfer çalımı’ olduğunu tartışırken, sarı-lacivertli yönetici Selahattin Baki​ de konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Fred’i getiren uçaktan indikten sonra kameralar karşısına geçen Selahattin Baki, şöyle konuştu:

“Başkanımıza bize verdiği güçten dolayı çok teşekkür ederim. Mario Branco ve Okan Özkan’a teşekkür ediyorum. Neredeyse 24 saat uyumadan 2-3 gün geçirdik İngiltere’de. Fenerbahçe camiası ve yönetimi ortaya bir niyet koymak istedi. Bu refleksi göstermek önemliydi. Fenerbahçe’nin alışık olduğu isimler, böyle isimlerdir.

‘ÇALIM’ SÖZLERİ

Biz kimseyle bir çalım savaşına girmek için bu işlere girmiyoruz. Ülkemizin, kulübümüzün paraları bunlar. İhtiyacımız varsa, biz istiyorsak, gider alırız.

“İLGİLENMİYORUZ’ DEDİLER; 4-5 KEZ ARADILAR”

“Fred’i elden kaçıran rakiplerimiz ‘Biz bir aydır ilgilenmiyoruz’ deseler de bizler şahidiz bizzat kendi gözlerimizle. Dün, kulüp bazında 4-5 kez aradılar. Manchester United​ dik durunca, Fred’e başka kanaldan ulaşıp aklını çelmeye çalışarak işi bozmaya çalıştılar. Fenerbahçe masadaysa bu işleri çevirmek çok zordur. Bu sene hep beraber çok güleceğiz."

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...