Tgrt Haber

Şampiyonlar Ligi listesi belli oldu: Galatasaray'da 4 futbolcu kadro dışı!

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
21 Temmuz 2023 18:55 - Güncelleme : 22 Temmuz 2023 00:49
Şampiyonlar Ligi listesi belli oldu: Galatasaray'da 4 futbolcu kadro dışı!

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi elemelerindeki maçlarda yer alabilecek oyuncuların listesi netleşti. Sarı kırmızılılar listeyi UEFA'ya gönderirken, 4 futbolcu kadro dışı kaldı.

UEFA Şampiyonlar Ligi​ 2. eleme turu ilk maçında 25 Temmuz Salı günü Litvanya ekibi Zalgiris​ ile deplasmanda karşılaşacak Galatasaray​, bu tur için kadrosunu UEFA'ya bildirdi.

Sarı-kırmızılı futbol takımında yeni sezon öncesi transfer edilen İspanyol oyuncu Angelino​ ile milli futbolcu Halil Dervişoğlu​ da 25 kişilik kadroya dahil edildi. UEFA'nın internet sitesindeki bilgiye göre, kadroda yer alan futbolcular şöyle:

  • Kaleci: Fernando Muslera, Ahmet Şen, Berk Balaban.
  • Defans: Leo Dubois, Angelino, Mathias Ross, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Emin Bayram, Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş, Sacha Boey.
  • Orta saha: Fredrik Midtsjö, Berkan Kutlu, Sergio Oliveira, Lucas Torreira, Emre Kılınç, Olimpiu Morutan.
  • Forvet: Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens, Yunus Akgün, Nicolo Zaniolo, Halil Dervişoğlu, Yusuf Demir, Barış Alper Yılmaz.

4 KİŞİ KADRO DIŞI

Öte yandan sarı kırmızılıarda Christian Luyindama, Alexandru Cicaldau, Taylan Antalyalı ve Oğulcan Çağlayan kadroya alınmadı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...