Tgrt Haber

Galatasaray'da Angelino belirsizliği! Leipzig geri adım atmıyor

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
18 Kasım 2023 17:45 - Güncelleme : 18 Kasım 2023 18:10
Galatasaray'da Angelino belirsizliği! Leipzig geri adım atmıyor

Galatasaray, 6 milyon Euro'luk zorunlu satın alma maddesiyle Leipzig'den kiraladığı Angelino için Alman ekibiyle pazarlıklara başladı. Bundesliga ekibi indirime yanaşmazken, Alman basını Galatasaray'ın elindeki kozla Leipzig'i zor durumda bırakabileceğini iddia etti. İşte detaylar...

Galatasaray, sezon başında Leipzig'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Angelino'dan şu ana kadar beklediği verimi alamadı.

Sarı-kırmızılı takımda 20 maçta forma giymesi halinde 6 milyon Euro'luk zorunlu satın alma maddesi devreye girecek olan İspanyol sol bek için pazarlıklar şimdiden başladı.

LEİPZİG İNDİRİME YANAŞMIYOR

Almanya'nın Bild Gazetesi'nin haberine göre; Galatasaray şu ana kadar 17 maçta forma giyen Angelino'nun bonservisinde indirim yapılması için Alman kulübüyle görüştü.

Ancak Leipzig'in pazarlığa açık olmadığı ve sözleşmede yazan 6 milyon Euro'luk bedelde indirime yanaşmadığı ifade edildi.

"GALATASARAY, LEİPZİG'İ TEHDİT EDİYOR"

"Türk kulübü, Leipzig'i tehdit ediyor" başlığıyla verilen haberde, Galatasaray'ın ise son iki lig maçında görev almayan Angelino'yu kalan maçlarda da yedek oturtabileceği ve bu durumu görüşmelerde bir koz olarak kullanabileceği öne sürüldü.

3 MAÇ DAHA OYNARSA OPSİYON DEVREYE GİRECEK

Angelino, 3 maça daha çıkması durumunda sözleşmesindeki opsiyon devreye girecek. Sarı-kırmızılılar, İspanyol futbolcu için kararını devre arasında verecek.

1.5 MİLYON EURO'YA KİRALANMIŞTI

Geçtiğimiz sezon kiralandığı Hoffenheim'da 35 maça çıkan Angelino, 1 gol 12 asistlik katkı vermişti.

26 yaşındaki sol bek, bu sezon ise Galatasaray'ın oynadığı 22 resmi karşılaşmanın 17'sinde forma giydi.

İspanyol oyuncu, sarı-kırmızılı formayla 1 gol atarken 1 de asist yaptı. Angelino, yaz transfer döneminde Alman ekibi Leipzig'den 1.5 milyon Euro bedelle kiralanmıştı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...