Tgrt Haber

Galatasaray'da ayrılık: Oğulcan Çağlayan'ın sözleşmesi feshedildi

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Milliyet
13 Eylül 2023 07:53 - Güncelleme : 13 Eylül 2023 08:10
Galatasaray'da ayrılık: Oğulcan Çağlayan'ın sözleşmesi feshedildi

Süper Lig'de transfer döneminin sona ermesine az bir süre kala Galatasaray'da hareketlilik devam sürüyor. Büyük umutlarla kadroya katılan Oğulcan Çağlayan'ın sözleşmesi feshedildi. İşte detaylar...

Ülkemizde 15 Eylül Cuma günü sona erecek transfer​ dönemi öncesi Galatasaray​'da beklenen ayrılık da bir bir gerçekleşiyor. Sarı-kırmızılılar, yıldız futbocunun sözleşmesini feshetti.

OĞULCAN ÇAĞLAYAN'IN SÖZLEŞMESİ FESHEDİLDİ

Galatasaray, Oğulcan Çağlayan’ın sözleşmesini karşılıklı anlaşarak feshetti.

27 yaşındaki forvet oyuncusunun eski takımı Gaziantep FK​'ya transfer olabileceği ifade edildi.

Sarı-kırmızılı takıma transfer olduktan sonra Eyüpspor, Giresunspor ve Pendikspor'a kiralık olarak giden Oğulcan Çağlayan, Galatasaray kariyerinde 29 maça çıkarken 4 gol atarken 1 de asist yaptı.

GALATASARAY 1.2 MİLYON EURO CEZA ÖDEMİŞTİ

Oğulcan Çağlayan, 2020 yazında Çaykur Rizespor​'la sözleşmesini feshederek Galatasaray'la anlaşmaya varmış sonrasında bu transfer hem krize neden olmuştu.

Çaykur Rizespor'un şikayeti üzerine Türkiye Futbol Federasyonu Uyuşmazlık Çözüm Kurulu, Oğulcan Çağlayan’a Çaykur Rizespor ile sözleşmesini usulsüz bir şekilde feshettiği gerekçesiyle 6 maç ceza ve 1.2 milyon Euro para cezası vermişti.

Galatasaray'ın itirazı sonrasında TFF Tahkim Kurulu, UÇK tarafından verilen 6 maçlık cezayı 3'e indirmişti.

Kaynak: Milliyet
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...