Tgrt Haber

Galatasaray'da bonservis planı: Zaniolo ve Nelsson yolcu!

04 Ağustos 2023 13:50 - Güncelleme : 04 Ağustos 2023 14:02
Galatasaray'da bonservis planı: Zaniolo ve Nelsson yolcu!

Galatasaray yönetiminin Finansal Fair Play'i de düşünerek Nicolo Zaniolo ve Victor Nelsson'un ayrılığına sıcak baktığı iddia edildi. Cimbom'un Zaniolo için 30 milyon Euro, Nelsson için ise 22 milyon Euro talep ettiği ifade edildi.

Galatasaray​'da yeni sezonun kadro planlaması çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Galatasaray, Finansal Fair Play hesabında artıya geçmek için Nicolo Zaniolo ve Victor Nelsson​'un ayrılığına sıcak bakıyor.

ZANİOLO'YA TALİP ÇOK

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Nicolo Zaniolo için en ciddi adayın Juventus olduğu belirtilirken Milan ve Newcastle United'ın da oyuncuyla ilgilendiği ifade edildi.

Sarı-kırmızılı takımın Zaniolo için bonservis bedelini 30 milyon Euro olarak belirlediği kaydedildi.

NELSSON İÇİN BEKLENTİ 22 MİLYON EURO

Victor Nelsson içinse Tottenham'la uzun süredir görüşüldüğü ve Premier Lig ekibinin 5 milyon Ruro bonusla birlikte toplam 22 milyon Euro önerdiği ifade edildi. Galatasaray'ın Nelsson için talebinin net 22 milyon Euro olduğu belirtildi.

Galatasaray transfer döneminde şu ana kadar; Wilfried Zaha, Angelino, Cedric Bakambu, Halil Dervişoğlu, Günay Güvenç ve Kerem Demirbay'ı kadrosuna kattı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...