Tgrt Haber

Teklifler havada uçuşacak! Ezeli rakipler bir kez daha karşı karşıya... (Transfer haberleri)

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
04 Ağustos 2023 09:31 - Güncelleme : 04 Ağustos 2023 10:21
Teklifler havada uçuşacak! Ezeli rakipler bir kez daha karşı karşıya... (Transfer haberleri)

Fenerbahçe ve Galatasaray yine bir transfer yarışında karşı karşıya gelecek. Ezeli rakipler, serbest statüde yer alan 22 yaşındaki on numara Anıl Gözütok'u gözüne kestirmiş durumda...

Galatasaray​ ve Fenerbahçe​, gelecek sezon için transfer​ çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor... Ezeli rakipler, Zaha transferi sonrası yeniden karşı karşıya geldi. Birçok yıldızı kadrosuna katan Süper Lig​ devleri, serbest statüde yer alan 22 yaşındaki on numara Anıl Gözütok için devreye girdi.

Alman basınında yer alan haberde, Türk kökenli genç oyuncuların Türkiye'de devam eden yabancı kuralı nedeniyle bir çözüm olduğu ve Anıl Gözütok'un da Türk scoutlarının önerisiyle Fenerbahçe ve Galatasaray'ın izleme listesine dahil olduğu öne sürüldü.

DÜŞÜNMEK İSTEDİ!

Genç oyuncunun yeni bir meydan okuma aradığı ve Almanca konuşulmayan bir ülkeye gitmek istediği kaydedildi. Anıl Gözütok için çok fazla teklif olduğu, 22 yaşındaki orta saha oyuncusunun karar verebilmek için kendisine biraz daha uzun bir zaman dilimi ayırdığı yazıldı.

ANDREA PIRLO'YA BİLGİ VERİLDİ

İtalyan ekipleri Sampdoria ve Genoa'nın Anıl Gözütok'un transferi için teması kurduğu iddia edildi. Sampdoria Teknik Direktörü Andrea Pirlo'ya Anıl Gözütok'un durumu hakkında bildi verildiği belirtildi. Anıl Gözütok, on numaranın yanı sıra sol kanat ve merkez orta saha pozisyonlarında da forma giyebiliyor.

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...