Tgrt Haber

Galatasaray’da Mauro Icardi gelişmesi: Antrenmana çıkamadı

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
01 Kasım 2023 21:39 - Güncelleme : 01 Kasım 2023 21:51
Galatasaray’da Mauro Icardi gelişmesi: Antrenmana çıkamadı

Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında Kasımpaşa’yı ağırlayacak Galatasaray’da maçın hazırlıkları sürüyor. Sarı-kırmızılıların bugün gerçekleştirdiği antrenmanda Fransız orta saha Tanguy Ndombele ve Arjantinli yıldız Mauro Icardi, sakatlıkları sebebiyle yer almadı.

Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında Kasımpaşa’yı konuk edecek Galatasaray​, hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Okan Buruk​ yönetiminde gerçekleştirilen ve dinamik ısınmayla başlayan antrenman; iki grup halinde 8’e 2 pas organizasyonlarıyla devam edip hücum ve savunma çalışmalarıyla sona erdi.

ICARDI VE NDOMBELE ANTRENMANDA YER ALMADI

Kasımpaşa​ maçına hazırlanan Galatasaray’ın bugün gerçekleştirdiği son antrenmanda Arjantinli yıldız Mauro Icardi​ ve Fransız orta saha Tanguy Ndombele, sakatlıkları sebebiyle yer almadı.

2 MAÇ İĞNEYLE OYNADI

Süper Lig’in 9. haftasında RAMS Park’ta Beşiktaş ile oynanan derbide Rachid Ghezzal'la girdiği ikili mücadelede sakatlanan Mauro Icardi; Bayern Münih ve Çaykur Rizespor maçlarında iğneyle oynadı. Tedavisi devam eden Arjantinli yıldızın Kasımpaşa​ maçında forma giyip giyemeyeceği ise son gün belli olacak.

Öte yandan teknik direktör Okan Buruk​ ile ‘hamburger’ tartışması yaşadığı iddia edilen ve kas sakatlığı nedeniyle 1 haftadır tedavi gören Tanguy Ndombele’nin de Kasımpaşa​ karşısında sahada olması beklenmiyor.

Kaynak: TGRT Haber
Sonraki Haber Yükleniyor...