Tgrt Haber

Wout Weghorst’un menajerinden Galatasaray itirafı!

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: Radyospor
01 Kasım 2023 19:35 - Güncelleme : 01 Kasım 2023 19:40
Wout Weghorst’un menajerinden Galatasaray itirafı!

Arjantinli golcü Mauro Icardi’nin yedekleri Halil Dervişoğlu ve Cedric Bakambu’dan verim alamayan Galatasaray’da santrfor arayışları sürüyor. Son günlerde sarı-kırmızılıların Wout Weghorst’u kadrosuna katmaya çalıştığına dair haberlere menajerinden cevap geldi. Hollandalı futbolcunun menajeri Mithat Halis, “Galatasaray isterse ben ‘Hayır’ demem. ‘Alabilirseniz alın’ derim. Burnley ile anlaşmaları gerekir. Sezon başında hem Icardi’yi hem de Weghorst’u birlikte oynatmak için almak istemişlerdi” diye konuştu.

Yaz transfer döneminde Fransız ekibi PSG’den Mauro Icardi’nin bonservisini alan Galatasaray, Arjantinli yıldızı yedeklemekte güçlük çekti.

ICARDI SAKAT SAKAT 2 MAÇA ÇIKTI

Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Beşiktaş ile oynanan derbide Mauro Icardi’nin sakatlık yaşaması, sarı-kırmızılı teknik heyeti zor kararlar almaya itti. Rachid Ghezzal’la girdiği ikili mücadelede sakatlanan Arjantinli golcü, Bayern Münih ve Çaykur Rizespor maçlarında iğneyle sahaya çıktı.

ALTERNATİF ARAYIŞI BAŞLADI

Galatasaray’da Mauro Icardi’nin yedekleri Halil Dervişoğlu ve Cedric Bakambu’nun istenilen performansa yaklaşamaması, sarı-kırmızılıları alternatif santrfor arayışlarına yöneltti. Basında son olarak sarı-kırmızılıların geçen sezonun ilk yarısında Beşiktaş’ta oynayan Wout Weghorst ile ilgilendiği haberleri yer alırken, Hollandalı yıldızın menajerinden açıklama geldi.

“ICARDI’YLE BİRLİKTE OYNATMAK İÇİN İSTEMİŞLERDİ”

Wout Weghorst’un bağlı bulunduğu menajerlik şirketinin ortaklarından olan Mithat Halis, Radyospor’dan Mustafa Özgür Sancar’a iddialarla ilgili açıklama yaptı. Halis, “Şimdi Galatasaray isterse ben ‘Hayır’ demem. ‘Alabilirseniz alın’ derim. Burnley ile anlaşmaları gerekir. Sezon başında hem Icardi’yi hem de Weghorst’u birlikte oynatmak için almak istemişlerdi” diye konuştu.

“YAZ DÖNEMİNDE GALATASARAY İLE GÖRÜŞTÜK”

Sarı-kırmızılıların Hollandalı golcüye transfer döneminde de ilgisi olduğunu belirten Halis, “Yaz döneminde Galatasaray ile görüştük. Icardi’nin tüm haklarının alınıp alınmayacağı konuşuluyordu. Galatasaray Icardi ile birlikte Weghorst’u da almak istiyordu. Weghorst iyi bir sistem oyuncusu” dedi.

“İSMAİL KARTAL DA İSTEMİŞTİ”

Son olarak Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’ın da geçmişte Wout Weghorst’a ilgisi olduğunu belirten Halis, “İsmail Kartal, Fenerbahçe’deki ikinci döneminde Weghorst’u çok istemişti. O zaman transfer gerçekleşmemişti” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Radyospor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...