Tgrt Haber

Galatasaray'dan 30 milyon Euro'luk hamle! Victor Nelsson imzayı atıyor

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
30 Eylül 2023 12:10 - Güncelleme : 30 Eylül 2023 13:24
Galatasaray'dan 30 milyon Euro'luk hamle! Victor Nelsson imzayı atıyor

Sacha Boey’nin sözleşmesinin uzatıldığını yakın zamanda resmi olarak açıklayacak Galatasaray'da iç transfer operasyonuna hız verildi. Sarı-kırmızılı yönetim, Victor Nelsson için de görüşmelere başladı. Yıldız isim için istenen serbest kalma bedeli de dudak uçuklattı. İşte detaylar...

Yaz transfer​ döneminde dünyaca ünlü yıldızları kadrosuna katan Galatasaray’da yönetim, iç transferde çalışmalarını hızlandırdı.

Takımı kaliteli isimlerle güçlendiren Cimbom, gelecek seneler için yıldızlarını elinde tutmak istiyor. Kontratı 2025’te bitecek olan Sacha Boey​ ile 3 yıllık yeni bir anlaşma yapmayı hedefleyen sarı-kırmızılılar, savunmasından bir isimle daha görüşmelerini sürdürüyor. 

NELSSON İLE MASAYA OTURULDU

Fanatik'in haberine göre; Yaz transfer döneminde başta Tottenham ve Sevilla olmak üzere Avrupa’nın birçok önemli kulüplerinin radarına giren Victor Nelsson​ ile görüşmelere başlandı.

SERBEST KALMA BEDELİ ARTIRILACAK

Aslan, Boey gibi Danimarkalı stoperin 2026’da bitecek sözleşmesini 3 yıl daha uzatmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Geçen yıl 900 bin Euro olan senelik ücretine zam yapılarak 1.3 milyon Euro’ya çıkarılan 24 yaşındaki stoperin 25 milyon Euro olan serbest kalma bedelinin, 5 milyon Euro artırılarak 30 milyon Euro seviyesine çıkarılması bekleniyor.

Sezon içinde takımla devam edilmesi beklenen isinlerle kontrat yenilemelerin devam edeceği ifade ediliyor.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...