Tgrt Haber

Galatasaray'dan Abdülkerim Bardakcı'ya yeni sözleşme: Zammı kaptı

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
13 Eylül 2023 16:14 - Güncelleme : 13 Eylül 2023 16:35
Galatasaray'dan Abdülkerim Bardakcı'ya yeni sözleşme: Zammı kaptı

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, milli futbolcusu Abdülkerim Bardakcı'nın sözleşmesinde iyileştirmeye gidiyor. Abdülkerim'in yıllık 19.5 milyon TL olan ücretinin yüzde 50 zam yapılarak 30 milyon TL'ye çıkarılacağı iddia edildi. İşte detaylar...

Galatasaray​'da Sacha Boey​ ve Victor Nelsson​'un yanı sıra zam Abdülkerim Bardakcı'nın da yıllık ücretine zam yapılacağı öne sürüldü.

Geçen sezon yıllık 17 milyon TL'ye imza atan Abdülkerim Barcakcı gösterdiği etkili performansla zammı kaptı. Davinson Sanchez​ ve Victor Nelsson'un maaşlarına nazaran düşük bir ücret kazanan milli futbolcunun maaşı en azından Nelsson'a yaklaşacak.

YÜZDE 50 ZAM ALACAK

Sözcü'nün haberine göre; Galatasaray yönetimi, bu sezon 19 milyon 550 bin TL alması gereken Abdülkerim'in ücretinde yüzde 50 artışa gidecek. Cimbom, başarılı savunmacısına 30 milyon TL önerecek.

Sarı-kırmızılılar, takım içindeki maaşlara düzenleme getirerek az ücret alan oyuncuların maaşında artışa gitmeye devam edecek.

Cimbom maaşlara denge getirerek takım içi dengeleri korumak istiyor.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...