Tgrt Haber

Galatasaray iddialarına İlkay Gündoğan'ın menajerinden cevap

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber | Anadolu Ajansı
16 Kasım 2023 13:40 - Güncelleme : 16 Kasım 2023 13:53
Galatasaray iddialarına İlkay Gündoğan'ın menajerinden cevap

Bu sezon Süper Lig'de yine şampiyon olmak ve Avrupa'da başarı hedefleyen Galatasaray, devre arasında kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarına şimdiden başladı. Transferde hedefi yine yükseğe koyan Galatasaray, bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılı ekibin İlkay Gündoğan için görüşmelere başladığı öne sürüldü. İlkay'ın menajerinden iddialara cevap geldi. İşte detaylar...

Galatasaray​'da devre arası öncesi transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Sarı kırmızılılar, orta sahasını dünya çapında bir futbolcuyla güçlendirmek istiyor.

Sarı-kırmızılılarda, 8 numara pozisyonunda görev alan Tanguy Ndombele​'nin yetersiz pefromansı sonrası sözleşmesinin feshedilmesi bekleniyor. Galatasaray, Kerem Demirbay​ ve Sergio Oliveira​'nın da beklentilerin altında kalan form durumları sonrası kaliteli bir oyuncuyu transfer ederek Avrupa'da ve ligde başarı hedefliyor.

İLKAY GÜNDOĞAN​ BOMBASI 

TRT Spor'da yer alan habere göre; Galatasaray'ın 8 numara bölgesi için listesinde birçok yıldız aday var. Sarı-kırmızılılar, yerli statüsünde olması nedeniyle rotasınıBarcelona forması giyen İlkay Gündoğan'a çevirdi.

İLK GÖRÜŞME OLUMLU

Almanya'daki Bayern Münih maçı öncesi İlkay ve menajeriyle görüşen yönetim olumlu dönüş aldı. Sarı-kırmızılıların önümüzdeki günlerde İspanyol ekibiyle de masaya oturması bekleniyor.

GALATASARAY İTİRAFI

Kulübünün Youtube kanalında kendisine sorulan "Küçükken hangi takımlıydın?" sorusuna "Galatasaray" cevabını veren tecrübeli orta saha, sosyal medyada gündem olmuş ve sarı-kırmızılı taraftarları bir hayli heyecanlandırmıştı.

2025'E KADAR SÖZLEŞMESİ VAR 

Manchester City ile unutulmaz bir sezonun ardından Barcelona'nın yolunu tutan 33 yaşındaki futbolcu, şu ana kadar 17 maçta forma giydi ve 1 gol, 5 asistlik performans gösterdi.

İlkay Gündoğan'ın Barcelona ile Haziran 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

MENAJERİNDEN İDDİALARA CEVAP

Barcelona forması giyen İlkay Gündoğan’ın menajeri İlhan Gündoğan, basında yer alan Galatasaraylı yöneticilerin İlkay Gündoğan’ın transferi için kendisiyle görüştüğü yönündeki haberlerin asılsız olduğunu söyledi.

"GÖRÜŞME OLMADI"

İlhan Gündoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "İlkay’la ilgili birkaç gündür basında yer alan haberler gerçeği yansıtmıyor. İlkay için Bayern Münih maçından önce hiçbir Galatasaraylı yönetici ile görüşmedim. Bu konuda hiçbir gelişme, görüşme ya da bize ulaşan bir şey olmadı. Bunu net bir şekilde ifade etmek istiyorum. Bu haberlerin nasıl ortaya çıktığına da ne ben ne de İlkay anlam veremiyor. İlkay, Barcelona’da mutlu ve orada başarmak istediği hedeflere odaklanmış durumda." ifadelerini kullandı.

Kaynak: TGRT Haber | Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...