Tgrt Haber

Leon Goretzka Galatasaray taraftarını unutamıyor: Stadyum kazana dönüştü

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
15 Kasım 2023 23:55 - Güncelleme : 16 Kasım 2023 00:51
Leon Goretzka Galatasaray taraftarını unutamıyor: Stadyum kazana dönüştü

Almanya Milli Takımı'nın önemli isimlerinden Leon Goretzka, Türkiye ile yapacakları hazırlık maçı öncesi atmosfere ilişkin açıklamalarda bulundu. Galatasaray taraftarını unutamayan Alman yıldız, "Galatasaray maçında atmosferi deneyimledik. Türk taraftarların takımlarını desteklemesi son derece etkileyici" dedi.

A Milli Futbol Takımı, 18 Kasım Cumartesi günü Berlin'de Almanya ile dostluk maçında karşı karşıya gelecek. Karşılaşma için hazırlıklarını sürdüren Almanya'da Leon Goretzka, düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Milli takımda hangi pozisyonda oynadığının kendisi için önemli olmadığını belirten Goretzka, "İyi bir kadromuz var, milli takımda rekabet her zaman son derece çetin. Herkesin performans sergilemesi önemli. Takıma yardımcı olabilecek niteliklere sahibim. Bunu ne zaman yapabileceğime teknik direktörümüz karar vermeli" diye konuştu.

"GALATASARAY MAÇINDA STAT KAZANA DÖNÜŞTÜ"

Türkiye ile oynayacakları maçta harika bir atmosfer beklediğini belirten tecrübeli futbolcu, "Her şeyden önce bu harika maçı sabırsızlıkla bekliyorum. Galatasaray'la oynadığımız maçta atmosferin nasıl olacağını biraz deneyimledik. Olimpiyat Stadı'nın biletleri tükenecek. Türk taraftarların takımlarını desteklemesi son derece etkileyici. Stadyum bir anda kazana dönüşüyor. Umarım futbol, bir futbol festivalini birlikte kutlayabilmemiz için gücünü kullanır" şeklinde konuştu.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...