Tgrt Haber

Caner Erkin sürprizi! Galatasaray harekete geçti

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
16 Kasım 2023 09:20 - Güncelleme : 16 Kasım 2023 09:30
Caner Erkin sürprizi! Galatasaray harekete geçti

Angelino'dan da umduğunu bulamayan Galatasaray, sol bek takviyesi için sürpriz bir ismi gündemine aldı. Sarı-kırmızılılar, Eyüpspor'da forma giyen Caner Erkin ile görüşmeye hazırlanıyor. İşte detaylar...

Ara transfer​ döneminde orta saha ve sol beke mutlaka takviye yapmak isteyen Galatasaray​, yabancı kontenjanı nedeniyle bu iki bölgeden birine yerli oyuncu transfer edecek.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da sol bek​ mevkisi için Caner Erkin​ gündeme geldi. Yönetimin, Eyüpspor​'da başarılı bir sezon geçiren 35 yaşındaki futbolcuyla görüşmeye hazırlandığı belirtildi.

RESMİ TEKLİF DEVRE ARASINDA

Bir dönem Galatasaray forması da giyen Caner Erkin'in sarı-kırmızılı takıma dönmek istediği de ifade ediliyor. Galatasaraylı kurmayların, devre arasında Eyüpspor'a resmi teklif yapması bekleniyor.

İKİNCİ BAHARINI YAŞIYOR

Sezon başında Eyüpspor'a transfer olan Caner Erkin çıktığı 11 maçta 5 gol, 4 asistlik performansla göz doldurdu. Arda Turan'ın önderliğinde adeta ikinci baharını yaşayan tecrübeli oyuncu takımı için önemli rol oynuyor.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...