Tgrt Haber

Galatasaray'dan Okan Buruk'a yeni sözleşme

14 Eylül 2023 14:35 - Güncelleme : 14 Eylül 2023 14:44
Galatasaray'dan Okan Buruk'a yeni sözleşme

Dursun Özbek'in başkanlığa seçilmesinin ardından teknik direktörlük görevine getirilen Okan Buruk, rekorları altüst ettiği sezonda sarı-kırmızılı takımla şampiyonluk yaşamıştı. Galatasaray yönetimi, takımı Devler Ligi'ne de taşıma başarısı gösteren Okan Buruk'un sözleşmesini uzatıyor. İşte detaylar...

Geçtiğimiz sezon başında Dursun Özbek ve yönetiminin göreve gelmesinin ardından Okan Buruk​, Galatasaray​'ın yeni teknik direktörü olmuştu. Genç teknik adam 2022-2023 sezonunda rekorları altüst ederek Galatasaray'ı 23. kez şampiyonluğa taşımıştı.

Galatasaray, elde ettiği şampiyonluğun ardından sarı-kırmızılıların 17. kez Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmasında büyük pay sahibi olan Okan Buruk'un sözleşmesini uzatıyor. Galatasaray yönetimi Buruk'un yıllık ücretine ciddi bir zam​ yapacak.

OKAN BURUK'A ZAM KARARI

Galatasaray'la kısa sürede unutulmaz başarılar yakalayan teknik direktör Okan Buruk'un sözleşmesi uzatılıyor.

Milliyet'in haberine göre; Sarı-kırmızılı idareciler Okan Buruk'un sözleşmesini 1 yıl daha uzatacak.

Galatasaray'dan yıllık 20 milyon TL kazanan Okan Buruk'un yıllık ücretine ciddi bir zam yapılacak.

Galatasaray'ın Okan Buruk'a vereceği yeni yıllık ücret henüz resmiyet kazanmasa da yönetim, kendi görev süresinin bitimine kadar (1 yıl) Okan Buruk'la yola devam edecek.

Galatasaray'dan Okan Buruk'a yeni sözleşme

YENİ SÖZLEŞME TFF'YE BİLDİRİLMİŞTİ

Spor Toto Süper Lig'in 2022-2023 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, Teknik Direktör Okan Buruk'un sözleşmesinin uzatıldığını Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirilmişti.

49 yaşındaki teknik adamın kontratında yer alan bir yıllık opsiyon devreye girdi ve sözleşmesi 5 Mayıs 2024 yılına kadar uzatıldı.

Okan Buruk'un maaşına yapılacak yeni zamla birlikte sözleşme yeniden 2024 Mayıs sonuna kadar revize edilecek.

OKAN BURUK'TAN SÖZLEŞME AÇIKLAMASI

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, bu sabah yapılan antrenman öncesinde basın mensuplarının sorılarını cevapladı.

Buruk yeni sözleşme hakkında konuşurken "Benim en büyük hayalim Galatasaray'ın teknik direktörü olmaktı, bunu da devam ettirmek istiyorum. Bizim için maddiyat her zaman ikinci planda gelir, Galatasaray'ın başarısı birinci planda." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Skorer

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...