Tgrt Haber

Okan Buruk'tan Ziyech ve Ndombele kararı: Taraftarın karşısına çıkıyorlar

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
14 Eylül 2023 10:48 - Güncelleme : 14 Eylül 2023 11:42
Okan Buruk'tan Ziyech ve Ndombele kararı: Taraftarın karşısına çıkıyorlar

Trendyol Süper Lig'de cumartesi günü Samsunspor ile karşılaşacak olan Galatasaray'da maça Sergio Oliveira ve Dries Mertens'in yerine yeni transferler Hakim Ziyech ve Tanguy Ndombele 11'de başlayacak. İşte detaylar...

Milli aranın ardından gözler Trendyol Süper Lig​'e çevrildi. Galatasaray​, Samsunspor​'u konuk edecek. Bu maç öncesi sarı-kırmızılı takımda teknik direktör Okan Buruk​'un 11'i netleşiyor.

OLİVEİRA VE MERTENS'İN YERİNE ZİYECH İLE NDOMBELE

Sabah'ın haberine göre; Galatasaray'da Sergio Oliveira ve Dries Mertens Samsunspor maçına kulübede başlayacak. İki oyuncunun yerine yeni transferler Hakim Ziyech​ ve Tanguy Ndombele 11'de yer alacak.

DEVLER LİGİ'NDE DE 11'DE BAŞLAYABİLİRLER

Ziyech ve Ndombele'nin hazır bir görüntü çizmesi halinde bu iki oyuncuya UEFA Şampiyonlar Ligi grubunda Kopenhag ile oynanacak ilk maçta da görev verilecek. Oliveira ve Mertens'in Devler Ligi'nde de yedek kalması bekleniyor.

ÖNCE LİG SONRA ŞAMPİYONLAR LİGİ

Galatasaray ile Samsunspor, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Rams Park'ta karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadele 16 Eylül Cumartesi günü, saat 20.00'de oynanacak.

Galatasaray, Samsunspor maçından 4 gün sonra UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesine çıkacak. A Grubu'nun ilk maçında Kopenhag'ı ağırlayacak olan sarı-kırmızılılar, 20 Eylül Çarşamba günü, saat 19.45'te Devler Ligi'ne start verecek.

OKAN BURUK: "ZİYECH VE NDOMBELE KADRODA OLACAK"

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, "Oyun olarak farklı değişkenlikler olabilir, orta sahada, defansta, forvette. Birçok şey deneyeceğiz. Haftalar geçtikçe, maç içerisinde karar vereceğiz. 4 tane orta sahamız var, Kaan Ayhan'ı da orada destek olarak kullanıyoruz. Birçok oyuncumuzu farklı yerlerde kullanabiliriz. Hakim iki gün önce antrenmanlara başladı. Kadroda olacak bu hafta. Ndombele de tam hazır olmasa da kadroda olacak. Süre verebiliriz. Zaha'nın durumuna bugün, yarın karar vereceğiz; bu maç mı, bir sonraki maç mı diye. Diğer oyuncularım da oynamaya hazır durumda bekliyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...