Tgrt Haber

Galatasaray'dan sürpriz hamle: Uğurcan'dan sonra bir isme daha talip oldu!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Fanatik
20 Haziran 2023 22:12 - Güncelleme : 20 Haziran 2023 22:24
Galatasaray'dan sürpriz hamle: Uğurcan'dan sonra bir isme daha talip oldu!

Sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-kırmızılılar, Uğurcan Çakır'dan sonra Trabzonspor'un ve Türk futbolunun en yetenekli futbolcularından biri olarak gösterilen Abdülkadir Ömür'e talip oldu.

Galatasaray​, Uğurcan Çakır​ hamlesinden sonra transferde bir sürpriz harekat daha yapmaya hazırlanıyor...

Sarı-kırmızılılar, 12 yıldır kaleyi koruyan ve 6 lig şampiyonluğu yaşayan Fernando Muslera​'nın yerine, eldivenleri milli file bekçisine vermek üzere harekete geçerken Trabzon'dan bir yıldızı daha kadrosuna katmak için görüşmelere başladı.

ABDÜLKADİR ÖMÜR HAMLESİ

Sarı-kırmızılılar, Trabzonspor​'un 2021-2022 sezonunda kazandığı şampiyonluğun mimarlarından yıldızı Abdülkadir Ömür'ü transfer etmek istiyor.

Yetenekli oyuncuyu İstanbul'a getirmek isteyen Galatasaray, Abdülkadir Ömür'e yeni sezonda sarı-kırmızılı formayı giydirmenin planlarını yapıyor. Galatasaray'ın bu kapsamda Trabzonspor'a yaptığı teklif de ortaya çıktı.

'4 MİLYON EURO TEKLİF EDİLDİ'

Galatasaray, Abdülkadir Ömür için Trabzonspor'a 4 milyon Euro'luk teklifte bulunurken Fırtına, yıldız futbolcusu için 6 milyon Euro gibi bir bedel bekliyor. İki takım arasındaki görüşmeler devam ediyor.

29 MAÇTA GÖREV ALDI

Geçtiğimiz sezon Trabzonspor'da istediği gibi bir oyun ortaya koyamayan Abdülkadir Ömür, Süper Lig'de 29 mücadelede görev aldı. Milli futbolcu, görev aldığı maçlarda 2 gol atarken 3 de asist yapma başarısı gösterdi.

Galatasaray'dan sürpriz hamle: Uğurcan'dan sonra bir isme daha talip oldu!

Kaynak: Fanatik

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...