Tgrt Haber

Victor Nelsson resti çekti: "Teklifi kabul edin"

20 Haziran 2023 20:44 - Güncelleme : 20 Haziran 2023 21:01
Victor Nelsson resti çekti: "Teklifi kabul edin"

Galatasaray'ın Danimarkalı stoperi Victor Nelsson'un transferi için yönetimden kolaylık istediği iddia edildi. Nelsson kendisi için gelen 22 milyon Euro'luk teklifin sezon başı verilen sözü hatırlatarak kabul edilmesini talep etti.

Spor Toto Süper Lig'de sezonu şampiyonluk olarak tamamlayan Galatasaray​'da Victor Nelsson​ ile ilgili iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Victor Nelsson, transferiyle ilgili Galatasaray yönetiminden talepte bulundu.

Geride bıraktığımız sezonun başında Sevilla'ya transferi yaz aylarında direkten dönen Victor Nelsson, bu sezon kazanılan şampiyonlukta başrol oynayan isimlerden biri oldu.

Sezonun tamamlanmasıyla birlikte Victor Nelsson'un talipleri de artmaya başladı.

NELSSON AYRILMAK İSTİYOR: "BANA SÖZ VERDİNİZ"

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Victor Nelsson, transferiyle ilgili Galatasarayyönetiminden kolaylık istedi.

Haberin detayında, Victor Nelsson'un yönetimle yaptığı görüşmede, "Ben üzerime düşeni yaptım ve sezon başında ayrılmadım. O dönem bana söz verdiniz. Ben şimdi İngiltere ya da İspanya'ya gitmek istiyorum. Lütfen Galatasaray'ı kara geçirecek teklifi kabul edin" dediği aktarıldı.

TOTTENHAM​ 22 MİLYON EURO TEKLİF ETTİ

Başarılı stoper için Tottenham'ın Galatasaray'a 22 milyon Euro teklif ettiği belirtilirken, sarı-kırmızılıların 25 milyon Euro'luk serbest kalma bedelinde ısrar ettiği ifade ediliyor.

Geride bıraktığımız sezonda Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda 35 maça çıkan Victor Nelsson 1 gol, 1 asistlik katkı verdi.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...