Tgrt Haber

Juventus, Zaniolo için gemileri yaktı: İki yıldızını takasta kullanacak!

20 Haziran 2023 16:15 - Güncelleme : 20 Haziran 2023 16:31
Juventus, Zaniolo için gemileri yaktı: İki yıldızını takasta kullanacak!

Galatasaray'ın Roma'dan kadrosuna kattığı İtalya'nın altın çocuğu Nicolo Zaniolo, sarı-kırmızılılarda gösterdiği performansla yeniden milli takıma seçildi ve devlerin radarına girdi. Juventus, İtalyan yıldız için Galatasaray'a müthiş bir teklif yaptı. İtalyan devi iki yıldızını takas için önerdi.

Galatasaray​'ın devre arasında fırsat transferi olarak kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo, Cimbom'da adeta kendini buldu.

Roma'da kadro dışı bırakılan ve taraftarlarla büyük problemler yaşayan İtalyan yıldız istenmeyen adam ilan edilmişti. İngiltere'ye transferi son anda iptal olan genç yıldız için Galatasaray devreye girmiş ve Zaniolo'yu kadrosuna dahil etmişti.

GALATASARAY'DA YILDIZLAŞTI

Roma'daki görüntüsünden kısa sürede kurtularak futboluna konsantre olan Nicolo Zaniolo, sarı-kırmızılılarda yeniden kendini buldu.

Kasımpaşa maçında galibiyeti getiren golü kaydederek Türkiye macerasına yüksek perdeden giren Zaniolo, İstanbulspor maçında gördüğü kırmızı kartla eleştiri toplasa da Fenerbahçe derbisinde muhteşem bir final yaptı. İtalyan yıldız Fenerbahçe derbisinde 2 gol atarak yıldızlaşmıştı.

Roberto Mancini tarafından uzun süre sonra İtalya Milli Takımı'na davet edilen Zaniolo, Uluslar Ligi'nde İspanya ve Hollanda'ya karşı forma giyerek otoritelerden tam not almıştı.

İtalyan devleri Juventus​ ve Milan'ın talip olduğu Zaniolo'ya Premier Lig'den de bazı takımların ilgisi olduğu iddia edilmişti.

Son olarak Juventus, Galatasaray ile Zaniolo görüşmelere başladı. İtalyan devi, Galatasaray ile yapılan görüşmelerde Sacha Boey​'in de durumunu soracak. İtalyan devi iki oyuncu için iki yıldızını da takasta kullanmayı hedefliyor.

ZANIOLO VE BOEY'A ÇİFTE KANCA!

İtalya'nın önde gelen spor portalı La Gazzetta dello Sport, Juventus ve Galatasaray arasında planlanan bir görüşmenin olduğunu okuyucularına duyurdu. Haberde iki kulüp arasında yapılan görüşmenin ana gündem maddesi Nicolo Zaniolo olurken Sacha Boey de gündeme dahil oldu.

Zaniolo transferinin dışında Juventus'un Sacha Boey'in de durumunu araştıracak. Siyah-beyazlılar, Fransız sağ bek için Galatasaray'ın bonservis beklentisini öğrenecek.

La Gazzetta dello Sport'un haberinde, "Juventus ve Galatasaray arasında yapılan görüşmelerde bir yenilik var. İki kulüp Zaniolo transferinin dışında Cuadrado sonrası düşünülen isimlerin başında gelen Sacha Boey transferini de görüşecek." ifadelerini kullandı.

JUVENTUS'TAN ZANIOLO İÇİN TAKAS ÖNERİSİ: KEAN & MCKENNİE

İki kulüp arasında yapılan görüşmelerin ana maddesi olan Nicolo Zaniolo için Juventus, Galatasaray'a rüya gibi bir teklifte bulunmaya hazırlanıyor.

Siyah-beyazlılar, ABD'li orta saha Weston McKennie ve Moise Kean ikilisinden birini Galatasaray'a Zaniolo transferinde takas için önerdi.

Haberde Juventus ve Galatasaray arasında Zaniolo için daha önce bir görüşmenin olduğu ve bu görüşmede Juventus'un sarı-kırmızılılara Weston McKennie'yi önerdiği iddia edildi. Yeni görüşmede ise Juventus, McKennie'ye ek olarak Moise Kean'i de önerdi.

Mauro Icardi'nin Galatasaray'daki geleceğinin belirsiz olduğu vurgulanırken Moise Kean'in bu boşluğu doldurabilecek yetenekte olabileceği belirtildi. Juventus'un Kean'in ayrılığına onay verdiği haberin detayında yer aldı.

"GALATASARAY, JUVENTUS'UN TEKLİFİNİ DİNLEYECEK"

La Gazzetta dello Sport, Galatasaray'ın Juventus'tan gelen teklifi dinlemeye hazır olduğunu okuyucularına aktarırken Zaniolo ile İtalyan devinin çoktan görüşmelere başladığına vurgu yapıldı.

Galatasaray'ın forvet ve orta saha transferlerine ihtiyaç duyduğu belirtilirken Galatasaray'da Weston McKennie için daha fazla bilgi edinme talebi geldiği ifade edildi.

JUVENTUS, MCKENNIE'Yİ İSTEMİYOR

Geçtiğimiz sezonun ortasında Leeds United'a 30 milyon euroluk satın alma opsiyonuyla kiralanan Weston McKennie'nin Juventus'un planlarında yer almadığı iddia edildi.

Juventus Teknik Direktörü Allegri'nin McKennie dışında Dennis Zakaria ve Arthur Melo'yu da aynı özelliklere sahip oldukları gerekçesiyle kadroda düşünmediğine yer verildi.

Devre arasında Galatasaray'a transfer olan Nicolo Zaniolo oynadığı 11 maçta 5 gol, 1 asistlik katkı sağladı.

Kaynak: Skorer

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Rasim İğde 20 Haziran 2023 19:32

Takas asla düşünülmemeli,parayı veren düdüğü çalar,hem de iki futbolcu için en az 65 milyon avro olmalı

Sonraki Haber Yükleniyor...