Tgrt Haber

Galatasaray'dan TFF'ye Lale Orta başvurusu: "Telefon kayıtları dinlensin!"

08 May 2023 18:54 - Güncelleme : 08 May 2023 19:09
Galatasaray'dan TFF'ye Lale Orta başvurusu: "Telefon kayıtları dinlensin!"

Galatasaray'ın MHK Başkanı Lale Orta'nın göreve gelmesinden beri oynanan tüm maçların soruşturulması için TFF'ye başvuracağı öne sürüldü.

Galatasaray​ Kulübü'nün bir gözlemciye yazdığı rapor sonrasında görevden el çektirilmesi iddiası üzerine TFF'ye başvuracağı öne sürüldü.

Milliyet'ten Nevzat Dindar'ın haberine göre; Sarı-kırmızılı kulüp Lale Orta​ göreve geldiğinden beri bütün maçların soruşturulması için TFF'ye başvuracak. Konuyla alakalı kapsamlı bir hukuki çalışma yapılıyor.

İddiaların üzerine telefon kayıtlarının dinlenmesi de isteniyor.

BAHSİ GEÇEN MAÇ: FENERBAHÇE-İSTANBULSPOR

İddiaya göre; MHK Başkanı Lale Orta maç gözlemcilerini arayarak, düşük not alan hakemlerin notlarının yükseltilmesini istemiş ve olumlu dönüş almayınca bahsi geçen gözlemciye görev verilmemişti.

Söz konusu gözlemcinin Fenerbahçe-İstanbulspor maçında görev yaptığını Türkiye Gazetesi Yazarı Ömer Faruk Ünal 'Stüdyoda Futbol'da açıklamıştı.

https://twitter.com/tgrthabertv/status/1654984316542173184

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...