Tgrt Haber

Anderson Talisca transferinde dev adım: 'İstanbul'da evi tutuldu!'

25 Ağustos 2023 15:13 - Güncelleme : 25 Ağustos 2023 16:01
Anderson Talisca transferinde dev adım: 'İstanbul'da evi tutuldu!'

Galatasaray transfer haberi: Süper Lig'in ilk iki haftasını 4 puanla geçen ve Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak için büyük avantaj yakalayan sarı-kırmızılılar, kadrosuna önemli takviyeler yapmaya devam ediyor. Son olarak Hakim Ziyech'i transfer eden ve Sergio Ramos transferinde de önemli mesafe kat eden Cimbom'un Anderson Talisca transferinde de dev bir adım attığı öne sürüldü. İşte detaylar...

Trendyol Süper Lig'de bu sezon da mutlak şampiyon ve Avrupa'da başarı hedefleyen Galatasaray​'da transfer​ çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Son olarak Hakim Ziyech'i kadrosuna katan ve Sergio Ramos​ transferinde de önemli mesafe kateden Cimbom'un bir transferde daha mutlu sona çok yakın olduğu iddia edildi.

TALİSCA, ASLAN'A DOĞRU

Takvim'in haberine göre; Beşiktaş​'ın yakından ilgilendiği ancak yüksek maliyet nedeniyle vazgeçtiği Anderson Taliscatransferinde Galatasaray mutlu sona doğru koşuyor.

İSTANBUL'DA EV TUTULDU

Galatasaray, uzun süredir takip ettiği Brezilyalı yıldız için büyük adım attı ve İstanbul'da bir ev tuttu.

Beşiktaş'ın transfer masasından kalkmasıyla birlikte, devreye giren Galatasaray yöneticilerin Anderson Talisca ile her konuda anlaşma sağladığı belirtildi.

ANLAŞMA SAĞLANDI

Galatasaray, Molde'ye karşı Şampiyonlar Ligi play-off turunda elde ettiği avantajın ardından Talisca transferini noktalamak üzere...

Sarı-kırmızılılar, hem oyuncunun maaşı hem de Al Nassr takımına bonservis ücreti olarak ödeme konusunda anlaşma sağladı.

MALİYETİ DE BELLİ OLUYOR

Transferi resmi olarak sonuçlandırmak adına, Galatasaray yönetimi İstanbul'da bir ev kiralayarak Talisca'yı ikna etmeye çalışacak.

Yıllık 8 milyon Euro teklif eden Galatasaray, aynı zamanda Al Nassr kulübüne 12 milyon Euro bonservis ücreti ödeyecek.

PİYASA DEĞERİ 15 MİLYON EURO

Anderson Talisca, Beşiktaş formasıyla Süper Lig kariyerinde 2 sezonda 55 maça çıkarken 27 gol atıp 9 da asist yaptı.

Brezilyalı yıldız Şampiyonlar Ligi'nde 22 maçta 8 gol attı.

On numara mevkisinde gole yakın bir rolde oynayan Talisca'nın güncel piyasa değeri 15 milyon Euro...

Kaynak: Sabah

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...