Tgrt Haber

Galatasaray'ın Milot Rashica teklifi ortaya çıktı

03 Temmuz 2023 13:20 - Güncelleme : 03 Temmuz 2023 13:34
Galatasaray'ın Milot Rashica teklifi ortaya çıktı

Galatasaray, İngiltere Championship ekibi Norwich City ile Milot Rashica'nın bonservisi için transfer teklifi yaptı. Norwich'in istediği ücret de belli oldu.

Bu sezon Spor Toto Süper Lig​'de şampiyonluğa uzanan Galatasaray​, yeni sezon hazırlıklarına başladı. 25-26 Temmuz'da oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunu hesaba katarak çalışmalarını hızlandıran sarı-kırmızılılar, transferde de gaza bastı.

Geride bıraktığımız sezon Mauro Icardi, Dries Mertens, Juan Mata, Sergio Oliveira, Lucas Torreira ve Nicolo Zaniolo gibi yıldızları kadrosuna katarak dikkat çeken Galatasaray, Norwich City​'den kiraladığı Milot Rashica​ ile sağ kanatı garanti altına almıştı.

RASHİCA İÇİN PAZARLIKLAR SÜRÜYOR

Kadrosuna korumak isteyen Galatasaray, şampiyonlukta önemli rol oynayan Milot Rashica'nın takımda kalması için girişimlere başladı. Kosovalı futbolcunun kulübü Norwich City ile pazarlıklar devam ediyor.

GALATASARAY'IN TEKLİFİ BELLİ OLDU

Milliyet'in haberine göre; Galatasaray'ın Milot Rashica'nın bonservis bedeli için Norwich City'e teklif ettiği rakam belli oldu.

İngiliz ekibiyle masaya oturan Dursun Özbek yönetimi, 6 milyon Euro'luk bir teklifte bulundu.

Norwich City, Galatasaray'ın Rashica için yapmış olduğu transfer teklifini düşük buldu. İngilizler, Kosovalı kanat oyuncusu için 9 milyon Euro talep etti.

Galatasaray formasıyla 30 maça çıkan Milot Rashica, 6 gol atarken 8 de asist yaptı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...