Tgrt Haber

Son dakika transfer haberi: Galatasaray'ın yeni transferi İstanbul'a geliyor!

18 Ağustos 2023 17:30 - Güncelleme : 18 Ağustos 2023 18:27
Son dakika transfer haberi: Galatasaray'ın yeni transferi İstanbul'a geliyor!

Galatasaray, Chelsea ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunmasına rağmen yollarını ayırmaya hazırlanan Hakim Ziyech ile anlaşmasına vardı. İngiltere’de Doktor Yener İnce tarafından kontrolden geçirilen ve hiçbir soruna rastlanmayan tecrübeli oyuncunun İstanbul'a geliş saati belli oldu! İşte detaylar...

Galatasaray yeni bir dünya yıldızını kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Zaniolo’nun ayrılığı sonrası transfer​ için düğmeye basan sarı-kırmızılar, Chelsea​ ile 2 sene daha sözleşmesi bulunan Faslı yıldızHakim Ziyech​ ile anlaşma sağladı.

İSTANBUL​'A GELİYOR!

Galatasaray'ın anlaşmaya vardığı Hakim Ziyech, İstanbul'a geliyor.

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Galatasaray’ın anlaşmaya vardığı Hakim Ziyech, bu akşam 22.30’da Atatürk Havalimanı’nda olacak.

4 MİLYON EURO ALACAK!

Sarı-kırmızılılar, Faslı yıldız ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak. Galatasaray, Ziyech için Chelsea'ye 1 milyon Euro civarında bir bonservis ücreti ödeyecek.

Bonservis bedeli ödenmeyecek olan futbolcunun 3 yılık sözleşme yapacağı ve yıllık 4 milyon Euro alacağı iddia edildi.

SÖZLEŞMEYE ÖZEL MADDE

Hakim Ziyech transferinde Aslan'ın sağlık kontrolleri titizlikle sürüyor. Sözleşmeye koyulan özel maddeye göre, sağlık riski görülürse sözleşme askıya alınacak.

Hakim Ziyech, kariyeri boyunca 10 numara bölgesinde 223 maç, sağ kanat bölgesinde 110 maç oynadı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...