Tgrt Haber

Kuntz'dan Galler maçı öncesi Arda Güler yorumu: Farklı bir anlayışta olabiliriz

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
18 Haziran 2023 21:59 - Güncelleme : 18 Haziran 2023 22:02
Kuntz'dan Galler maçı öncesi Arda Güler yorumu: Farklı bir anlayışta olabiliriz

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Galler maçı öncesi kameraların karşısına geçerek açıklamalarda bulundu. Galler maçının kolay geçmeyeceğini söyleyen Kuntz, Arda Güler'in Letonya maçındaki performansının kendisini memnun ettiğini söyledi. Kuntz, "Önümüzdeki rakip, daha farklı. Taktiksel olarak farklı bir anlayışta olabiliriz" dedi.

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz​, EURO 2024​ Elemeleri Galler​ maçı öncesi kameraların karşısına geçerek açıklamalarda bulundu. Galler'i iyi analiz ettiklerini belirten Kuntz, Letonya​ karşısında eksik olan şeyleri, Galler maçında daha iyi yapmaya çalışacaklarını ve buna yönelik hazırlıklar yaptıklarını söyledi. 

"GALLER'İ FAZLASIYLA ANALİZ ETTİK"

Galler'i fazlasıyla analiz ettiklerini belirten Kuntz, "Özelliklerinin farkındayız. Hangi oyuncuları oynatacağımızı ve kendi oyuncularımızın özelliklerine yoğunlaşmamız daha mantıklı olur" dedi.

ARDA GÜLER​'E ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Letonya maçında Arkda Güler'in performansından memnun kaldığını kaydeden Kuntz, "Arda Güler'in Letonya maçındaki performansı bizi memnun etti. İstediklerimizi yaptı. Önümüzdeki rakip, daha farklı. Taktiksel olarak farklı bir anlayışta olabiliriz" ifadelerini kullandı.

"BEN ONDAKİ PIRILTIYI GÖRDÜM"

Barış Alper'in yetenekli bir oyuncu olduğunu söyleyen Stefan Kuntz, "Biliyorsunuz, maç öncesi ilk 11'le ilgili bilgi vermiyorum. Çünkü, ilk 11'imi daima önce takımıma açıklarım. Barış Alper'i kadroya dahil eden ilk hoca bendim. Ben ondaki pırıltıyı gördüm. Ben onun kalitesinin iyi olduğunu biliyorum. Faydalanmak da istiyorum" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...