Tgrt Haber

Georges Kevin N'Koudou da Suudi Arabistan kervanına katıldı

14 Ağustos 2023 21:56 - Güncelleme : 14 Ağustos 2023 21:56
Georges Kevin N'Koudou da Suudi Arabistan kervanına katıldı

Son olarak Süper Lig’de Beşiktaş forması giyen ve kötü formu nedeniyle son döneminde kadro dışı bırakılan Georges Kevin N’Koudou, transfer döneminde Suudi Arabistan’ın yolunu tutan oyuncular kervanına katıldı.

Beşiktaş’a 2019-20 sezonu transfer döneminde İngiltere Premier Lig ekibi Tottenham’dan transfer edilen N’Koudou, Suudi Arabistan​ ekiplerinden Damac FC ile anlaşmaya vardı.

Fransız gazetesi L’Equipe’in aktardığı habere göre 28 yaşındaki N’Koudou, Damac FC’yle sözleşme imzalamak üzere Suudi Arabistan’a doğru yola çıktı.

BEŞİKTAŞ​'TA 3 KUPA 

Süper Lig’de Beşiktaş formasıyla 108 karşılaşmaya çıkan Fransız kanat oyuncusu, 21 gol ve 9 asistle 30 gole direkt etki etti.

Georges-Kevin N'Koudou, Beşiktaş ile 1 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası ve 1 Süper Kupa olmak üzere üç kez kupa kaldırma başarısı gösterdi. 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...