Tgrt Haber

Guardiola onay verdi; Manchester City’nin yıldızı Fenerbahçe yolunda!

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
15 Ekim 2023 21:01 - Güncelleme : 15 Ekim 2023 21:20
Guardiola onay verdi; Manchester City’nin yıldızı Fenerbahçe yolunda!

Yaz transfer döneminde 6 numara transferi için çaba harcayan ancak gerçekleştiremeyen Fenerbahçe, ara dönemde bu bölgeye nokta isim almakta ısrarcı. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City forması giyen Kalvin Phillips’i kiralamayı gündemine aldığı ve Pep Guardiola’nın da transfere onay verdiği iddia edildi…

İsmail Kartal​ yönetiminde çıktığı 16 maçın tamamından galibiyetle ayrılan Fenerbahçe​, ara transfer çalışmalarına hız verdi.

Yaz transfer döneminde de sarı-lacivertlilerin gündemine gelen 6 numaraya yapılacak takviye için kollar şimdiden sıvandı… İsmail Yüksek’in performansından son derece memnun olan Fenerbahçe yönetimi, milli futbolcunun üzerindeki ağırlığı azaltmak ve üst düzey bir forma rekabeti yaratabilmek için gözünü Ada’ya dikti…

GUARDIOLA’DAN KİRALIK TEKLİFİNE ONAY

Sabah’ın haberine göre Fenerbahçe, Manchester City’de istediği süreleri alamayan Kalvin Phillips’i devre arasında kadrosuna katmak istiyor. İngiliz ekibinin İspanyol hocası Pep Guardiola’nın da, derin rotasyondan dolayı Phillips’e yeteri kadar forma şansı tanıyamayacağı gerekçesiyle İngiliz oyuncunun kiralık transferine onay verdiği öne sürüldü.

Haberde, Fenerbahçe’nin Phillips’i kiralamak için 1-2 milyon Euro civarında bir bedeli gözden çıkardığı ifade edildi. Sarı-lacivertlilerin sözleşmeye satın alma opsiyonunu da eklemek istediği belirtilirken; Guardiola’nın, Phillips’in yalnızca kiralanmasına izin verdiği ve bonservis veya satın alma gibi opsiyonların değerlendirmeye alınmamasını istediği aktarıldı.

PHILLIPS, TÜRKİYE’YE SICAK BAKIYOR

Öte yandan Manchester City’de istediği süreleri alamayan Kalvin Phillips’in de Türkiye’de forma giymeye sıcak baktığı ve düzenli olarak forma giyebileceği bir takımda oynamak istediği belirtildi.

Manchester City’nin Mateo Kovacic’i transfer etmesinin ardından forma süresi iyice düşen Kalvin Phillips, bu sezon tüm kulvarlarda çıktığı 5 maçta toplam 167 dakika sahada kaldı.

İngiliz ekibi, geçen sezon başında Kalvin Phillips’i Leeds United’dan 49 milyon Euro’ya transfer etmişti.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...