Tgrt Haber

İsmail Kartal kararını verdi: Fenerbahçe'de iki ayrılık!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
16 Kasım 2023 13:02 - Güncelleme : 16 Kasım 2023 13:14
İsmail Kartal kararını verdi: Fenerbahçe'de iki ayrılık!

Ara transfer döneminde kanatlara takviye yapmak isteyen Fenerbahçe'de bu transferler öncesi iki futbolcuyla yolların ayrılması bekleniyor. İşte detaylar...

Ara transfer döneminde stopere takviye yapmayı planlayan Fenerbahçe​, kanatlara da el atıyor.

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre; Sarı-lacivertliler, İsmail Kartal​'ın talebiyle iki yabancı hücum oyuncusuyla yollarını ayırma kararı aldı.

Geçtiğimiz yaz bedelsiz olarak kadroya katılan Ryan Kent ile Fenerbahçe'de ikinci sezonunu yaşayan Joshua King'in devre arasında elden çıkarılacağı ifade edildi.

RYAN KENT AYRILMAYA HAZIR

Forma şansı bulmakta zorlandığı için mutsuz olan Ryan Kent'in takımdan ayrılmaya hazır olduğu ve İngiliz ekibi Sheffield United​ ile flört ettiği belirtildi. Sarı-lacivertli ekip, Kent'i kiralık ya da satılık olarak göndermek istiyor.

İsmail Kartal kararını verdi: Fenerbahçe'de iki ayrılık!

KİNG İLE ANLAŞMALI FESİH YOLDA

Sağlığı el verdikçe forma giyen ve görev aldığı maçlarda önemli katkı sağlayan Joshua King, kronik sakatlığı sebebiyle devamlıklık sağlayamadığı için gözden çıkarıldı.

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek King'e anlaşmalı fesih teklifi yapılacak.

İsmail Kartal kararını verdi: Fenerbahçe'de iki ayrılık!

KANATLARA İKİ TRANSFER

Sakatlıktan yeni çıkan Cengiz Ünder ve Emre Mor'dan da istenen performansı alamayan Fenerbahçe, bu vedaların ardından kanatlara en az iki takviye yapmayı planlıyor. Transferde yine yabancı oyuncular üzerinde duruluyor.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...