Tgrt Haber

Fenerbahçe orta sahasını Süper Lig'den buldu

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
15 Kasım 2023 14:32 - Güncelleme : 15 Kasım 2023 14:56
Fenerbahçe orta sahasını Süper Lig'den buldu

Süper Lig'de liderlik koltuğunu averajla Galatasaray'dan geri alan Fenerbahçe, devre arası transfer çalışmalarına hız verdi. Kanarya, Hatayspor'un 22 yaşındaki Nijeryalı orta saha oyuncusu Fisayo Dele Bashiru'yu gündemine aldı. İşte detaylar...

Milli araya 31 puanla Galatasaray'ın averajla önünde lider giren Süper Lig devi Fenerbahçe, devre arası transfer​ döneminde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Orta sahaya takviye yapmak isteyen sarı-lacivertliler, rotasını Süper Lig'e çevirdi.

ORTA SAHAYA DELE BASHİRU

Sözcü'de yer alan habere göre; Fenerbahçe, Atakaş Hatayspor'un 22 yaşındaki Nijeryalı orta saha oyuncusu Fisayo Dele Bashiru'yu gündemine aldı.

İngiliz devi Manchester City altyapısından yetişen 22 yaşındaki orta saha için devre arasında Hatayspor ile temasa geçilmesi planlanıyor.

TRANSFERDE TAKAS FORMÜLÜ

Görüşmeler öncesi Hatayspor'un teknik direktörü Volkan Demirel​ ile de fikir alışverişinde bulunulacak. Fenerbahçe bu transfer için takas formülü düşünüyor.

PİYASA DEĞERİ 900 BİN EURO

Akdeniz ekibi ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam eden 22 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu, bu sezon forma giydiği 12 maçta 4 gol ve 4 asist kaydetti. Genç orta sahanın piyasa değeri 900 bin Euro olarak gösteriliyor.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...