Tgrt Haber

İsmail Kartal, mutsuz olduğu iddia edilen Ryan Kent için kararını verdi!

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: Ajansspor
08 Eylül 2023 20:35 - Güncelleme : 09 Eylül 2023 03:22
İsmail Kartal, mutsuz olduğu iddia edilen Ryan Kent için kararını verdi!

Fenerbahçe’nin bu sezon kadrosuna bedelsiz olarak kattığı önemli isimlerden Ryan Kent’in son iki maçta süre bulamadığı için mutsuz olduğu iddia ediliyordu. İsmail Kartal, 26 yaşındaki hücumcuyla gerçekleştirdiği görüşmede kendisine güven duyduğunu belirterek, bir sonraki maçın kadrosunda değerlendirme kararı aldığını iletti.

Fenerbahçe’de hücum hattında rotasyon genişliğinin sağlanması üzerine Ryan Kent’in aldığı süre, sarı-lacivertli camiada ‘az bulunduğu’ gerekçesiyle eleştiri konusu oldu. Hatta basında, İngiliz futbolcunun mutsuz olduğuna dair haberler yer aldı. İsmail Kartal​, 26 yaşındaki kanat oyuncusuyla bir araya gelerek kadrodaki önemini anlattı ve kendisine duyduğu güveni ifade etti.

Ajansspor’dan Arda Birben’in haberine göre İsmail Kartal, sarı-lacivertlilerin  Avrupa’da çıktığı Twente karşılaşmasından beri süre bulamayan Ryan Kent​ ile soyunma odası koridorunda özel bir görüşme gerçekleştirerek İngiliz futbolcuya duyduğu güveni belirtti.

“BENİM İÇİN ÖNEMLİ BİR OYUNCUSUN”

Fenerbahçe’nin Süper Lig’de Ankaragücü​ ile deplasmanda oynadığı karşılaşmanın kadrosuna teknik heyet kararıyla dahil edilmeyen Kent ile özel olarak görüşen İsmail Kartal, “Önümüzdeki maç için seni hazırlıyorum. Sen benim için önemli bir oyuncusun” diyerek yıldız futbolcunun planlamasında önemli bir yeri olduğunu deklare etti.

İsmail Kartal, mutsuz olduğu iddia edilen Ryan Kent için kararını verdi!

RYAN KENT’İN FENERBAHÇE​ İSTATİSTİKLERİ

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla UEFA Avrupa Konferans Ligi ve Süper Lig​ olmak üzere 4 maçta 199 dakika sahada kalan Ryan Kent, 1 gol ve 1 asistlik skor katkısı verdi.

Kaynak: Ajansspor
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Bilo10 Eylül 2023 22:52

Kuzu baskanken fener şampiyon olamaz.

Serdargokal10 Eylül 2023 15:15

Şampiyon fener enbuyuk alibaskan

Sonraki Haber Yükleniyor...