Tgrt Haber

İsmail Kartal’ın gol sonrası tepkisi olay oldu: Bu ne ya?

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
29 Ekim 2023 20:07 - Güncelleme : 29 Ekim 2023 20:12
İsmail Kartal’ın gol sonrası tepkisi olay oldu: Bu ne ya?

Fenerbahçe’yi deplasmanda Pendikspor karşısında 2-0 öne geçiren golün VAR incelemesi sırasında teknik direktör İsmail Kartal’ın tepkisi dikkati çekti. Yayıncı kuruluşun yakın çekiminde deneyimli hocanın, “ Bu ne ya? Her maç aynı şey, her maç!” sözleriyle isyan ettiği fark edildi.

Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında Fenerbahçe​, 10’da 10 hedefiyle Pendikspor’un konuğu oldu.

İlk yarısı tamamlanan karşılaşmada sarı-lacivertliler 30’da Erdem Canpolat’ın kendi kalesine ve 42’de İrfan Can Kahveci’nin attığı gollerle ikinci devreye 2-0 önde girdi.

İSMAİL KARTAL’DAN VAR​ İNCELEMESİNE TEPKİ!

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, takımının 2. golünün VAR incelemesinin uzun sürmesi üzerine isyan etti. Yayıncı kuruluşun deneyimli çalıştırıcıya yaptığı yakın çekimde, “Bu ne ya? Her maç aynı şey, her maç!” sözleriyle isyan ettiği fark edildi.

İsmail Kartal’ın gol sonrası tepkisi olay oldu: Bu ne ya?

Sakin tavırları ve barışçıl mizacıyla bilinen 62 yaşındaki tecrübeli hocanın isyanı, sosyal medyada, “İsmail Kartal’ı bile çıldırttılar!” yorumlarının yapılmasına sebep oldu.

VAR’DAN GOL KARARI ÇIKTI

Öte yandan İrfan Can Kahveci’nin fileleri havalandırmasının ardından yapılan VAR incelemesi sonucu gol verildi ve Fenerbahçe, Pendikspor​ karşısında farkı ikiye çıkardı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...