Tgrt Haber

Jorge Jesus, Fenerbahçe'den gözdesini istiyor: Teklif ortaya çıktı

04 Temmuz 2023 10:35 - Güncelleme : 04 Temmuz 2023 10:47
Jorge Jesus, Fenerbahçe'den gözdesini istiyor: Teklif ortaya çıktı

Suudi Arabistan ekibi Al-Hilal'in başına geçen Jorge Jesus, Fenerbahçe'ye transfer ettirdiği Brezilyalı orta sahayı yeni takımına istiyor...

Fenerbahçe​'de ligi 2. olarak tamamlayan ve Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan Jorge Jesus​, sözleşmesi sona erince takımdan ayrıldı.

Portekizli teknik patron, geçtiğimiz günlerde Suudi Arabistan​ ekibi Al Hilal​ ile sözleşme imzaladı. Yeni takımıyla transfer çalışmalarına başlayan Jesus'un, Fenerbahçe'deki gözdesini kadroya katmak için sarı-lacivertli kulübe teklif yolladığı iddia edilirken verilen teklif de ortaya çıktı.

JESUS, ARAO'YU İSTİYOR

Suudi Arabistan basını Slaati'de yer alan habere göre; Al Hilal'in yeni teknik direktörü olan Jorge Jesus, geride kalan sezonun başında kendi talimatı ile Fenerbahçe'ye transfer edilen Willian Arao​'yu istiyor.

TEKLİF 5. 5 MİLYON EURO

Brezilya basını Noticiasdomengao'nun haberine göre de Jorge Jesus, Fenerbahçe'nin defansif orta saha oyuncusu olan Brezilyalı Willian Arao için 5 milyon 500 bin Euro'luk bir teklifte bulunduğu ifade edildi.

45 MAÇTA FORMA GİYDİ

Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon başında Brezilya ekibi Flamengo'dan Willian Arao'yu kadrosuna katmıştı.

Sarı-lacivertli takım ile toplam 45 resmi maça çıkan Arao, bu maçlarda 1 gol atarken 5 de asist yaptı.

Kaynak: Milliyet

Kaynak: Skorer

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...