Tgrt Haber

Jorge Jesus sinyali vermişti: Fenerbahçe'de Jayden Oosterwolde için dev beklenti

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
07 Ekim 2023 18:07 - Güncelleme : 07 Ekim 2023 18:23
Jorge Jesus sinyali vermişti: Fenerbahçe'de Jayden Oosterwolde için dev beklenti

Fenerbahçe’nin geçen sezon devre arasında Jayden Oosterwolde’yi 6 milyon Euro’ya kadrosuna katması ve Hollandalı futbolcunun yeteri kadar forma şansı bulamaması ‘transfer başarısızlığı’ olarak değerlendirilmişti. Geçen günlerde Ali Koç’un, Jorge Jesus’un giderken, “Bu çocuktan çok para kazanacaksınız” dediğini söylediği Jayden Oosterwolde için Fenerbahçe’nin beklentisi de büyük…

Geçen sezonki performansıyla sarı-lacivertli taraftarlarının eleştirilerinin hedefinde olan ve sezon sonu yolların ayrıldığı Jorge Jesus​, devre arasında Jayden Oosterwolde​ ve Samet Akaydin’i transfer etti.

JESUS İLE FORMA ŞANSI BULAMADI

Portekizli deneyimli hocanın bu transfer tercihlerinden özellikle Jayden Oosterwolde, 6 milyon Euro’luk maliyeti ve yeteri kadar forma şansı bulmaması nedeniyle birçok futbolsever tarafından ‘transfer başarısızlığı’ olarak değerlendirildi.

Geçen günlerde bir canlı yayına katılan Fenerbahçe​ Başkanı Ali Koç, sezon sonu Fenerbahçe ile yollarını ayıran Jorge Jesus’un gitmeden önce Jayden Oosterwolde için, “Bu çocuktan çok para kazanacaksınız” dediğini aktarırken, sarı-lacivertlilerin Hollandalı genç yıldız adayı için beklentisinin yüksek olduğu da öğrenildi.

KARTAL İLE UÇUŞA GEÇTİ

Milliyet’in haberine göre yeni sezondaki performansıyla fiziksel olarak güçlendiğini gösteren ve İsmail Kartal’dan aldığı şansları iyi değerlendiren Jayden Oosterwolde; son sezonlarda futbolcu satışlarından elde ettiği karla öne çıkan Fenerbahçe’nin iyi bir bedel karşılığı satmayı planladığı oyuncuların başında geliyor.

OOSTERWOLDE İÇİN ASTRONOMİK BEKLENTİ

Habere göre Fenerbahçe yönetimi, Hollandalı yıldız adayının performansını bu doğrultuda sürdürmesi halinde 22 yaşındaki oyuncudan astronomik bir gelir elde etmeyi hedefliyor.

Birçok takımın genç sol beki takip ettiği ifade edilen haberde, sarı-lacivertli yöneticilerin bu kulüplerden resmi teklif beklentisinin olduğu kaydedildi. Fenerbahçe kurmayları, yakın zamanda Kim Min-Jae ve Arda Güler örneklerinin aksine Hollandalı futbolcunun serbest kalma bedeli olmamasını da bir avantaj olarak görüyor.

Fenerbahçe ile 4 yıl daha sözleşmesi bulunan 22 yaşındaki Hollandalı bu sezon sarı-lacivertli formayla çıktığı 11 resmi karşılaşmada 812 dakika sahada kaldı ve 1 gollük skor katkısı sağladı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...