Tgrt Haber

Josef de Souza'dan 'çirkef' paylaşım! Galatasaray taraftarını küplere bindirdi

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
21 Eylül 2023 12:00 - Güncelleme : 21 Eylül 2023 12:05
Josef de Souza'dan 'çirkef' paylaşım! Galatasaray taraftarını küplere bindirdi

Bir dönem Türkiye'de Fenerbahçe ve Beşiktaş forması giyen Josef de Souza, Galatasaray'ın dün akşam Şampiyonlar Ligi'nde Kopenhag ile oynadığı maç sırasında yaptığı paylaşımla tepki çekti.

Galatasaray​, UEFA Şampiyonlar Ligi​ A Grubu ilk maçında dün akşam sahasında Danimarka'nın Kopenhag​ takımı ile karşılaştı. 2-0 geriye düşen sarı kırmızılılar, mücadelenin son anlarında peş peşe bulduğu gollerle skoru 2-2'ye getirdi ve Devler Ligi macerasına bir puanla başladı.

Karşılaşmayı takip eden Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın eski futbolcusu Josef de Souza​'nın Galatasaray-Kopenhag maçıyla ilgili yaptığı paylaşıma tepki çekti.

GALATASARAYLILARDAN TEPKİ YAĞDI

Kopenhag'ın Galatasaray'a attığı ikinci golü gülücük emojisiyle sosyal medya hesabından paylaşıp alay eden Josef de Souza'ya Sarı-Kırmızılı taraftarlar tepki gösterdi.

Josef de Souza'dan 'çirkef' paylaşım! Galatasaray taraftarını küplere bindirdi

EZELİ RAKİPLERDE TOP KOŞTURDU

2015-16 sezonunda Fenerbahçe​'ye transfer olan Josef de Souza, Sarı-Lacivertlilerde 3 yıl geçirip Suudi Arabistan'ın yolunu tutmuştu. Brezilyalı ön libero, 2020-21 sezonu öncesi Beşiktaş'a imza atmış ve yaklaşık 3 sene Siyah-Beyazlılarda top koşturmuştu.

Brezilyalı oyuncu, Beşiktaş formasıyla eski takımı Fenerbahçe'ye attığı golden sonra yaptığı sevinç gösterisiyle de sarı laciverli taraftarların tepkisini çekmişti.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...