Tgrt Haber

Kerem Aktürkoğlu’ndan dev yatırım! İsmi marka oluyor

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: Akşam
20 Eylül 2023 23:18 - Güncelleme : 21 Eylül 2023 04:10
Kerem Aktürkoğlu’ndan dev yatırım! İsmi marka oluyor

Galatasaray’ın 24 yaşındaki başarılı hücum oyuncusu Kerem Aktürkoğlu, Türk futbolculardan pek de alışık olmadığımız ticari bir yatırım için ilk adımlarını attı. Milli futbolcu, gerçekleştirmeyi planladığı ticari yatırımlar öncesinde ismini tescil ettirmek için 14 farklı sınıfta başvuruda bulundu.

Bu sezon Süper Lig’de çıktığı 4 maçta 3 gol ve 3 asistle oynayarak Galatasaray’ın en çok skor katkısı yapan yerli futbolcusu olan Kerem Aktürkoğlu​, gelecek yatırımlarıyla ilgili kritik kararlarını hayata geçiriyor.

YAYINCILIK, PARFÜM, SAAT…

Akşam’ın haberine göre Kerem Aktürkoğlu, yapacağı yatırımlar öncesi ilk adımını attı. 24 yaşındaki milli futbolcu, adını marka olarak tescil ettirmek için 14 farklı sınıfta başvuruda bulundu. Aktürkoğlu’nun başvuruları arasında spor faaliyetleri; yayıncılık, parfüm ve saat gibi birçok farklı alan yer aldı.

KEREM AKTÜRKOĞLU’NUN İSTATİSTİKLERİ

Bu sezon Galatasaray​ formasıyla Süper Lig​ ve Şampiyonlar Ligi’nde 11 maça çıkan Kerem Aktürkoğlu; 4 gol ve 5 asistle 9 gole direkt katkı sağladı.

Kaynak: Akşam
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...