Tgrt Haber

Kamil Grabara'dan Galatasaray'a rezalet paylaşım! Galatasaray harekete geçti

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
21 Eylül 2023 14:00 - Güncelleme : 21 Eylül 2023 14:26
Kamil Grabara'dan Galatasaray'a rezalet paylaşım! Galatasaray harekete geçti

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde 2-2 berabere kaldığı Kopenhag'ın kalecisi Kamil Grabara, maç sonunda skandal bir paylaşım yaptı. Sosyal medya hesabı üzerinden takım fotoğrafını paylaşan Polonyalı kaleci, gönderisini, "O dışkı çukurunda 3 puanı hak ettik ama hayat bu! Devam edeceğiz" mesajıyla yayınladı. Sarı-kırmızılı taraftarlardan gelen yoğun tepki üzerine paylaşımı sildi. Galatasaray, skandal paylaşım sonrası harekete geçti. İşte detaylar...

UEFA Şampiyonlar Ligi​'ndeki tek temsilcimiz Galatasaray​, A Grubu​'ndaki ilk maçında sahasında Danimarka temsilcisi Kopenhag​ ile 2-2 berabere kaldı.

MAÇ ÖNCESİ GALATASARAY TARAFTARINI KIZDIRACAK YORUM

Karşılaşma öncesi Kopenhag'ın 24 yaşındaki Polonyalı kalecisi Kamil Grabara, maçtan önce röportajda Galatasaray taraftarı ile ilgili sorulan bir soruya, "İlk kez böyle bir atmosferde oynamayacağız, bunlara alışığız. Bir arkadaşımdan Fenerbahçe taraftarının daha iyi olduğunu duydum" sözleriyle cevap verdi.

SAHADA BÜYÜK TEPKİ TOPLADI

Grabara'nın bu sözlerinin ardından Galatasaray taraftarı, Polonyalı file bekçisinin RAMS Park'a adım attığı andan itibaren ıslık ve yuhalamayla tepki gösterdi.

Kamil Grabara'dan Galatasaray'a rezalet paylaşım! Galatasaray harekete geçti

MAÇ SONRASI SKANDAL PAYLAŞIM

RAMS Park'ta 2-2 biten karşılaşmanın ardından Kamil Grabara, Instagram hesabından skandal bir paylaşım yaptı. Polonyalı kaleci, seremoni öncesi çekilen takım fotoğrafını altına, "O dışkı çukurunda 3 puanı hak ettik ama hayat bu! Devam edeceğiz" yazarak paylaştı.

Galatasaraylı taraftarlardan büyük tepki çeken Grabara, paylaşımı sildi.

Fanatik yazarı Yakup Çınar’ın haberine göre; Galatasaray, Kopenhag kalecisi Kamil Grabara’nın skandal sözler içeren sosyal medya paylaşımı sonrası harekete geçti. Gerekli inceleme sonrası UEFA’ya başvuruda bulunulacak.

UEFA, MOURİNHO’YA 4 MAÇ CEZA VERMİŞTİ

UEFA’nın yapacağı incelemeler sonucu Graba’ya hakaretten soruşturma açılması bekleniyor. UEFA, geçtiğimiz aylarda İtalya Ligi takımlarından Roma Teknik Direktörü Jose Mourinho'ya Avrupa Ligi finalinde hakeme yönelik küfürlü sözleri nedeniyle 4 maç ceza vermişti.

RÖVANŞ 12 ARALIK'TA

Sarı-kırmızılı temsilcimiz, 2-2 berabere kaldığı maçın rövanşını Kopenhag ile Danimarka'da 12 Aralık'ta oynayacak.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...