Tgrt Haber

Kadroda yok: Okan Buruk’tan Zaniolo açıklaması

02 Ağustos 2023 21:37 - Güncelleme : 02 Ağustos 2023 21:37
Kadroda yok: Okan Buruk’tan Zaniolo açıklaması

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde Zalgiris’i ağırlayacağı maçın kadrosunda sarı-kırmızılıların İtalyan yıldızı Nicolo Zaniolo yer almadı. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’tan, Zaniolo’nun neden kadroda olmadığına dair açıklama geldi…

UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki temsilcimiz Galatasaray​, 2. ön eleme turunda 2-2’nin rövanşında Litvanya temsilcisi Zalgiris’i ağırlıyor. Karşılaşmanın kadroları açıklandığında Nicolo Zaniolo’nun olmaması, soru işaretlerine neden oldu ancak Okan Buruk​, yıldız oyuncunun durumuyla ilgili açıklama yaptı.

SAKATLIK SEBEBİYLE KADRODA YOK

Zalgiris​ maçı öncesi statta kameralar karşısına geçen Okan Buruk, Nicolo Zaniolo’nun sakatlık sebebiyle kadroda olmadığını söyledi.

Okan Buruk’un Nicolo Zaniolo ile ilgili yaptığı açıklama şöyle oldu:

"2-3 GÜNE ANTRENMANLARA BAŞLAYACAKTIR"

“Zaniolo dünkü taktik idmanın son bölümünde sakatlandı. İdmanın en sonunda kasığında bir ağrı hissetti. Yoksa bugün ilk 11’de olacaktı. Çok olumsuz bir durumu yok ama ağrısının olduğunu ve oynayamayacağını söyledi. Antrenmanlara da 2-3 güne başlayacaktır.”

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...