Tgrt Haber

‘Kaos United’: ManU’ya Brighton tokadı!

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
16 Eylül 2023 20:29 - Güncelleme : 16 Eylül 2023 20:33
‘Kaos United’: ManU’ya Brighton tokadı!

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki rakiplerinden Manchester United, Premier Lig’in 5. haftasında sahasında Brighton’a 3-1 mağlup oldu. Sakatlıklarla boğuşan ve kadrodaki iki yıldızı Antony ve Jadon Sancho’yu farklı sebeplerden kadro dışı bırakan İngiliz devi, Premier Lig’de 5 haftada 2 galibiyet ve 3 mağlubiyetle yalnızca 6 puan toplayabildi.

UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki temsilcimiz Galatasaray’ın olduğu A Grubu’nda yer alan Manchester United​, Premier Lig’in 5. haftasında sahasında Brighton’a 3-1 kaybetti.

Ev sahibi ekibin tek golü 73’te Hannibal Mejbri’den gelirken Brighton; 20’de Danny Welbeck, 53’de Pascal Gross ve 71’de Joao Pedro’nun golleriyle sahadan 3-1 galibiyetle ayrıldı.

Bu sonucun ardından Premier Lig’deki puanını 12’ye yükselten Brighton​ 4. sıraya yükselirken; Manchester United 12. sıraya çakıldı.

TALİHSİZLİKLER VE KÖTÜ SONUÇLAR PEŞ PEŞE

Aslan’ın Şampiyonlar Ligi’nde Bayern Münih ile birlikte zorlu rakipleri arasında gösterilen Manchester United’ın çilesi bitmiyor.

Eski sevgilisine şiddet uyguladığı iddiasıyla soruşturması süren Antony kadro dışı bırakılırken; teknik direktör Erik Ten Hag ile problem yaşayan Jadon Sancho da A Takım’dan uzaklaştırıldı.

‘Kırmızı Şeytanlar’, kadro dışıların yanı sıra kulübün altyapısından çıkan ve ‘cinsel saldırı’ suçundan bir süre hüküm giyen Mason Greenwood ile yollarını ayırarak Getafe’ye bedelsiz transferine izin verdi.

5 MAÇTA 6 PUANLIK LİG BAŞLANGICI

İngiliz devi, Premier Lig’e de kendi seviyesinin alışılageldik istatistiklerinin oldukça gerisinde başladı. İlk 5 haftada yalnızca Wolverhampton ve Nottingham Forest’ı sahasında yenebilen Manchester United; Tottenham’a 2-0, Arsenal’e 3-1 ve son olarak Brighton’a 3-1 kaybetti.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...