Tgrt Haber

Kartal'ın gözü Arjantinli yıldızda! Roberto Pereyra ile yeniden temas

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: Fanatik
08 Eylül 2023 18:13 - Güncelleme : 08 Eylül 2023 18:41
Kartal'ın gözü Arjantinli yıldızda! Roberto Pereyra ile yeniden temas

Transfer döneminde adı sıkça Beşiktaş ile anılan Arjantinli Roberto Pereyra’nın, Avrupa’da transfer sezonunun sona ermesinin ardından hiçbir kulüple anlaşamaması üzerine tekrar Beşiktaş ile temasa geçtiği iddia edildi.

Süper Lig’in transfer döneminde kadrosunu Ante Rebic​, Alex Oxlade-Chamberlain​, Jean Onana, Bakhtiyor Zaynutdinov, Daniel Amartey ve Milot Rashica gibi isimlerle güçlendiren Beşiktaş’ın, haziran ayında Roberto Pereyra’ya talip olduğu iddiaları basında yer aldı.

Siyah-beyazlıların, yüksek maaş talebi ve ailesinin Türkiye’de yaşamaya sıcak bakmaması sebebiyle Roberto Pereyra isminden uzaklaştığı ifade edilirken; Arjantinli yıldızın Avrupa’da transfer döneminin sona ermesinin ardından kulüpsüz kalması iddiaları yeniden ayyuka çıkardı.

2+1 YILLIK SÖZLEŞME TALEBİ

Fanatik’ten Orhan Yıldırım’ın haberine göre Roberto Pereyra, menajeri aracılığıyla yeniden Beşiktaş​ ile temas kurdu. Orta sahada oynayan 32 yaşındaki yıldızın; siyah-beyazlılardan 1.5 milyon Euro imza parası, 2 milyon Euro maaş ve 2+1 yıllık sözleşme talep ettiği öne sürüldü.

ROBERTO PEREYRA'NIN GEÇEN SEZON İSTATİSTİKLERİ

Geçen sezonu Serie A’da Udinese formasıyla geçiren Arjantinli yıldız; 34 maçta 5 gol ve 8 asistlik skor katkısı sağladı.

Kaynak: Fanatik

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...