Tgrt Haber

Beşiktaş istiyordu, Trabzonspor bitirdi! Yıldız futbolcu formayı giydi

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
08 Eylül 2023 07:10 - Güncelleme : 08 Eylül 2023 09:06
Beşiktaş istiyordu, Trabzonspor bitirdi! Yıldız futbolcu formayı giydi

Bir süredir Beşiktaş'ın gündeminde yer alan Nicolas Pepe transferini Trabzonspor bitirdi. Bordo-mavililer transferi resmen duyurdu. Pepe uçakta formayı giydi, taraftarlara ilk mesajını verdi. İşte detaylar...

Trabzonspor​, Beşiktaş​'ın da istediği Arsenal​'ın yıldızı Nicolas Pepe​ transferinde mutlu sona ulaştı.

Batista Mendy transferinde mutlu sona ulaşan Trabzonspor, bomba bir transfere imza attı.

1+1 YILLIK SÖZLEŞME

Trabzonspor, 1+1 yıllık anlaşma konusunda Nicolas Pepe ile anlaşma sağladı. Teknik direktör Nenad Bjelica’nın bu transferde ısrarcı olduğu ifade edildi.

Yıldız futbolcunun bugün resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

https://twitter.com/Trabzonspor/status/1699919072027087035

UÇAKTA FORMAYI GİYDİ

Pepe, Arsenal ile olan sözleşmesini feshedince Trabzonspor'a 'evet' dedi.

Hiç vakit kaybetmeyen Fırtına yıldız oyuncusunu, Türkiye'ye getirmesi için özel uçak gönderdi. Pepe de gece saatlerinde bordo-mavili formasını giydi, pozunu verdi ve Türkiye için yola çıktı.

Pepe'yi taşıyan özel uçak sabaha karşı 04.40 sıralarında İstanbul'a indi.

PEPE'NİN İLK SÖZLERİ: "TEKRAR ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUM"

Deneyimli kanat oyuncusu uçaktan taraftarlara mesaj gönderdi.

Yıldız futbolcu, "Merhaba Trabzonspor taraftarı! Bu kulübe katıldığım için çok mutluyum. Başka takımlardan da birçok teklif aldım ancak bu sezon şampiyonluk yaşamak için büyük bir Türk kulübüne gelmek istedim. Bu sezon sizinle birlikte birçok başarı kazanmak istiyorum. Sizinle birlikte olmaktan çok mutluyum, tekrar şampiyon olmak istiyorum. Haydi Trabzon, yakında görüşürüz!" dedi.

https://twitter.com/Trabzonspor/status/1699920874168549558

NİCOLAS PEPE KİMDİR?

Profesyonel futbol kariyerine 2015-16 sezonunda Fransa’da Angers kulübünde başlayan Nicolas Pepe, 2017-18 sezonunda Lille’e 18 milyon Euro karşılığında transfer​ oldu

Lille’deki performansıyla Avrupa kulüplerinin de radarına giren 28 yaşındaki Fildişi Sahilli futbolcu, 2019-20 transfer döneminde 80 milyon Euro’ya Arsenal’in yolunu tuttu.

Arsenal’de istikrarlı bir performans sergileyemeyen yıldız hücumcu, geçen sezon kiralandığı Fransız ekibi Nice ile Fransa Ligue 1’de çıktığı 19 maçta 6 gol ve 1 asistlik skor katkısı sağladı.

Fildişi Sahilli yıldız, bu sezon resmi bir maçta oynamadı.

 

 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...