Tgrt Haber

Luka Modric'ten Arda Güler'e övgü: Bizi emekli edecek

Editör: Murat Makas / Kaynak: TGRT Haber
03 Kasım 2023 15:28 - Güncelleme : 03 Kasım 2023 15:36
Luka Modric'ten Arda Güler'e övgü: Bizi emekli edecek

Dünya devi Real Madrid'e transfer olan ve üst üste yaşadığı sakatlıklarla boğuşan genç yenetek Arda Güler, ilk formasını giymek için gün sayıyor. Real Madrid'in efsane orta saha oyuncusu Luka Modric, antrenmandaki performansından sonra Arda Güler'e övgüler yağdırdı.

İspanyol devi Real Madrid’e transfer olduktan sonra üst üste sakatlıklar yaşayan Arda Güler ilk maçı için geri sayıma başladı. Antrenmanlardaki performansıyla göz dolduran genç oyuncu için efsane orta saha Luka Modric​ övgü dolu sözler kullandı.

''HEPİMİZİ EMEKLİ EDECEK''

Carlo Ancelotti​ ve sağlık heyetinin raporu doğrultusunda henüz süre alamayan Arda Güler, Fransız yıldız Camavinga'ya attığı çalımla dikkatleri yeniden üzerine çekti. Fransız oyuncu Arda'nın çalımı sonrası uzun süre yerde kalırken antrenmanda eğlenceli anlar yaşandı. İspanyol basınına yansıyan haberlere göre Arda Güler'in Camavinga'ya attığı çalım sonrası Luka Modric, "Bu hepimizi emekli edecek." ifadesini kullandı.

Arda Güler, Fransız yıldız Camavinga'ya attığı çalımla dikkatleri yeniden üzerine çekti.

HERKESİ KENDİNE HAYRAN BIRAKTI

Arda Güler'in Real Madrid​ antrenmanlarında kendine hayran bıraktığı ifade edilen haberde "Madrid bu şekilde özel ve eşsiz bir oyuncunun gelişini tamamladı. Arda Güler, Valdebebas'taki ilk haftalarında herkesin ağzını açık bıraktı, yeteneği takım arkadaşlarının ve Carlo Ancelotti'nin hayranlığını uyandırdı. Ancak Türk yıldız, Real Madrid formasıyla ilk maçına çıkmasını engelleyen çeşitli fiziksel sorunlarla yüzleşmek zorunda kaldı. Bu nedenle, birkaç ay sonra dönüşü giderek yaklaşıyor." denildi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...