Tgrt Haber

Mauro Icardi'den büyük fedakarlık: Sakat sakat oynuyor!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
25 Eylül 2023 14:13 - Güncelleme : 25 Eylül 2023 14:27
Mauro Icardi'den büyük fedakarlık: Sakat sakat oynuyor!

Trendyol Süper Lig'de cumartesi günü Rams Başakşehir'i deplasmanda 2-1 mağlup eden Galatasaray ligde namağlup bir şekilde yoluna devam ediyor. Attığı gollerle dikkat çeken Cimbom'un Arjantinli yıldız golcüsü Mauro Icardi'nin bu maçlarda sakat sakat forma giydiği ortaya çıktı. İşte detaylar...

Galatasaray​, Trendyol Süper Lig​'in 6. haftasında RAMS Başakşehir​'i deplasmanda 2-1 yenerek, galibiyet serisini sürdürdü.

ASLAN, 18 MAÇTIR YENİLMİYOR

Galatasaray, son 18 resmi maçında da mağlubiyet yüzü görmedi.

Son yenilgisini geçen sezonun 32. haftasındaki derbide Beşiktaş​ karşısında yaşayan sarı-kırmızılı ekip, sonrasındaki 6 lig mücadelesini (Biri Hatayspor'a karşı 3-0 hükmen) kazandı.

"Cimbom" bu sezon da Trendyol Süper Lig'de 5, UEFA Şampiyonlar Ligi elemesinde 6 ve grup aşamasında 1 olmak üzere çıktığı 12 maçta 9 galibiyet alırken 3 de beraberlik yaşadı.

MAURO ICARDİ​ GERÇEĞİ

Aslan'ın gol makinesi Mauro Icardi hiçbir rakibini boş geçmiyor. Yıldız golcü ilk 11'de sahaya çıktığı son 12 lig maçının tamamında gol bulup ligde bunu başaran ilk isim olarak tarihe geçti. Icardi, 11 maçla bu rekorun sahibi olan Burak Yılmaz'ı geride bıraktı.

AĞRILARA RAĞMEN SAHAYA ÇIKTI

Sabah'ın haberine göre; Arjantinli golcünün bu etkili performansı sert bir sakatlığa rağmen başardığı ortaya çıktı.

Ayak bileğindeki ağrılara rağmen her maçta sahaya çıkan yıldız oyuncunun, Molde ve Gaziantep FK maçında sakatlık yaşasa da takımdan ayrı kalmak istemediği belirtildi.

MİLLİ ARADA ÖZEL PROGRAM UYGULANACAK

Tangocu'ya ekim ayında oynanacak milli arada hem fazladan izin verilecek hem de iyileşme programı uygulanacak.

Bu sezon Galatasaray formasıyla 9 resmi maça çıkan Mauro Icardi, bu maçlarda 8 gol 1 asist kaydetti.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...