Tgrt Haber

Mauro Icardi'nin gol şarkısı değişiyor mu? Yıldız golcüden açıklama geldi

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
29 Kasım 2023 15:38 - Güncelleme : 29 Kasım 2023 16:31
Mauro Icardi'nin gol şarkısı değişiyor mu? Yıldız golcüden açıklama geldi

Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi'nin gol müziğinin değiştiği iddia edildi. Yıldız golcü sosyal medya hesabından iddiaları yalanladı. İşte detaylar...

Galatasaray​ kulübünün şarkıcı Aleyna Tilki​'yi aradığı ve şarkısını kullanmak için izin istediği öne sürüldü. Aleyna Tilki'nin şarkısının kullanılması için Galatasaray'a gerekli izni verdiği iddia edildi.

Sarı-kırmızılı taraftarlar sosyal medyada bu iddialara tepki gösterdi. Icardi için çalınan 'Aşkın Olayım' şarkısının değiştirilmemesi yönünde binlerce yorum ve paylaşım yapıldı.

MAURO ICARDİ​ İDDİALARI YALANLADI!

İddialara göre Mauro Icardi, Manchester United karşılaşmasında fileleri havalandırması durumunda RAMS Park'ta Aleyna Tilki'nin "Başıma Belasın"şarkısının çalacaktı. Yıldız golcü bu iddiaları sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla yalanladı.

Icardi iddialar üzerine 'Fake (Sahte haber)" cevabını verdi. Mauro Icardi'nin attığı gollerden sonra'Aşkın Olayım'şarkısının çalmaya devam edecek.

Mauro Icardi'nin gol şarkısı değişiyor mu? Yıldız golcüden açıklama geldi

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...