Tgrt Haber

Mehmet Büyükekşi'den Stefan Kuntz kararı

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
12 Eylül 2023 16:00 - Güncelleme : 12 Eylül 2023 16:13
Mehmet Büyükekşi'den Stefan Kuntz kararı

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Türkiye-Japonya maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Büyükekşi, Stefan Kuntz iddialarına da cevap verdi. İşte detaylar...

Ermenistan​ ile 1-1 berabere kalınan maç sonrası ayrılık iddiaları ortaya atılan Alman teknik adam Stefan Kuntz​ için TFF​ Başkanı Mehmet Büyükekşi​'den açıklama geldi.

"STEFAN KUNTZ İLE DEVAM EDİYORUZ"

Mehmet Büyükekşi Japonya maçı öncesi istikrar vurgusu yaparak yola Stefan Kuntz ile devam edileceğini söyledi.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, "Stefan Kuntz ile devam ediyoruz. Önemli olan istikrar. Uzun vadeli düşünmek istiyoruz. Bir puan kaybında ani karar vermemek gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Milli takım​ taraftarlığı oluşturmak istediklerini bildiren Büyükekşi, "Bir Milli Takım taraftarlığı yaratmak istiyoruz. Buraya gelirken yolda gördüm. Taraftar Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor, Beşiktaş forması giyiyor. Biz bunu istemiyoruz. Bütün vatandaşlarımızın maçlara gelirken Milli Takım formasını giymesini istiyoruz. O forma bizi birbirimize daha çok yaklaştıracak." dedi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...