Tgrt Haber

Nicolo Zaniolo'dan yönetime sürpriz talep: Ayrılmak istiyor!

09 Ağustos 2023 10:40 - Güncelleme : 09 Ağustos 2023 10:55
Nicolo Zaniolo'dan yönetime sürpriz talep: Ayrılmak istiyor!

Galatasaray'ın İtalyan yıldızı Nicolo Zaniolo için flaş bir iddia ortaya atıldı. Genç oyuncunun Galatasaray yönetimiyle görüştüğü ve takımdan ayrılmak istediğini bildirdiği öne sürüldü. İşte detaylar...

Galatasaray​'da Tete​ ve 8 numara transferlerinin yanı sıra Nicolo Zaniolo'nun durumu da merak ediliyor. Brezilyalı Tete ile anlaşan sarı-kırmızılılarda Nicolo Zaniolo'nun takımdan ayrılacağı iddiaları yüksek sesle konuşulmaya başlandı.

Suudi Arabistan, İtalyan ve İngiliz ekiplerinin peşinde olduğu ifade edilen İtalyan oyuncunun ayrılık ile ilgili bir hamle yaptığı öne sürüldü.

'NİCOLO ZANİOLO'DAN AYRILIK TALEBİ' İDDİASI

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Nicolo Zaniolo, Galatasaray yönetimiyle bir görüşme gerçekleştirdi ve takımdan ayrılmak istediğini bildirdi.

DÜN AKŞAMKİ MAÇTA DA YOKTU

İtalyan yıldız sakatlığı gerekçe gösterilerek UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanşındaki Zalgiris​ maçında kadroya alınmamıştı. Genç yıldız Zalgiris maçını tribünden takip etmişti.

Nicolo Zaniolo dün akşam deplasmanda oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki Olimpija Ljubljana​ maçında da kafilede yer almadı.

BONSERVİS BEKLENTİSİ 30 MİLYON EURO

Haberin detayında, Galatasaray'ın Zaniolo'dan 30 milyon Euro bonservis geliri elde etmeyi planladığı aktarıldı.

2022-23 sezonunda sarı-kırmızılı formayla Süper Lig'de 10, Türkiye Kupası'nda 1 maça çıkan 24 yaşındaki futbolcu 5 gol, 1 asistlik skor katkısı vermişti.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...