Tgrt Haber

Nicolo Zaniolo'ya 25 milyon Euro'luk teklif: "Evet" dedi!

15 Haziran 2023 07:24 - Güncelleme : 15 Haziran 2023 07:32
Nicolo Zaniolo'ya 25 milyon Euro'luk teklif: "Evet" dedi!

Sarı-kırmızılıların İtalyan yıldız adayı Nicolo Zaniolo'nun Juventus'un transfer teklifine "evet" dediği iddia edildi. İtalyan ekibinin, Galatasaray'a 25 milyon Euro'luk bir teklif yaptığı öne sürüldü.

Galatasaray​'ın ara transfer​ döneminde Roma​'dan 15 milyon Euro bedelle kadrosuna kattığı yıldız futbolcu Nicolo Zaniolo, İtalyan basınında gündemden düşmüyor.

"NICOLO ZANIOLO JUVENTUS​'A 'EVET' DEDİ" İDDİASI

La Repubblica'nın haberine göre; Juventus bir süredir temasta olduğu Nicolo Zaniolo ile anlaşmaya vardı. 23 yaşındaki futbolcunun siyah-beyazlı kulübün teklifine "evet" dediği iddia edilirken, haberde "Sırada Galatasaray'ı ikna etmek var" ifadeleri kullanıldı.

TEKLİF 25 MİLYON EURO

Transfer için Galatasaray'ın 35 milyon Euro'luk serbest kalma bedelini istediği belirtilirken Juventus'un ise 25 milyon Euro'luk bir teklif sunduğu öne sürüldü.

Ayrıca Sevilla Sportif Direktörü Monchi'yi göreve getirmesi beklenen Aston Villa'nın da transferdeki ilk hedefinin Nicolo Zaniolo olduğu iddia edildi.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...