Tgrt Haber

Şampiyon Galatasaray'ı korkutan fatura: Tam 400 milyon TL...

14 Haziran 2023 09:28 - Güncelleme : 14 Haziran 2023 09:50
Şampiyon Galatasaray'ı korkutan fatura: Tam 400 milyon TL...

Şampiyon Galatasaray yönetimini zorlu bir ay bekliyor... Haziran bitimine kadar futbolcu alacakları, transfer taksitleri ve geçmiş borçlarla birlikte 15 milyon Euro'luk (400 milyon TL) bir fatura var.

Şampiyon Galatasaray​'ı haziran ayında zorlu bir süreç bekliyor. Geçtiğimiz sezon başı 13. olan bir takım devralarak büyük bir özveri ve başarıyla takımı şampiyonluğu taşıyan yönetimin işi bu sezon daha da zor olacak.

Eski teknik direktör Domenec Torrent​ ve ekibine, tek taraflı fesih nedeniyle kazandıkları dava sonrasında 2.6 milyon Euro ödenecek. Pulgar'ın başını çektiği eski oyuncular da FIFA​'ya taşıdıkları davaları kazandı.

TRANSFER YASAĞI​ TEHLİKESİ

Sabah'ın haberine göre; Kısa dönemde 400 milyon TL ödeme yapmak zorunda olan Galatasaray yönetim, 30 Haziran'a kadar UEFA​'ya da borçsuzluk kağıdını göndermek zorunda...

Aksi halde sarı-kırmızılı kulübe transfer yasağı gelecek. 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...