Tgrt Haber

Okan Buruk'tan Galatasaraylı futbolculara uyarı: Turu rövanşa Prag'mayın

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
14 Şubat 2024 10:02 - Güncelleme : 14 Şubat 2024 10:03
Okan Buruk'tan Galatasaraylı futbolculara uyarı: Turu rövanşa Prag'mayın

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk mücadelesinde yarın evinde Sparta Prag'ı ağırlayacak olan Galatasaray'da kritik maç öncesi teknik direktör Okan Buruk'tan futbolculara uyarı geldi. İlk maçın önemine dikkat çeken Buruk, "Turu rövanşa bırakmayalım" mesajını verdi.

Galatasaray​ Avrupa macerasına kaldığı yerden devam ediyor. Şampiyonlar Ligi'nden elendikten sonra yoluna UEFA Avrupa Ligi​'nde devam eden Sarı kırmızılılar, son 16 play-off turu ilk maçında Sparta Prag​'ı konuk edecek.

SAKATLARDAN SEVİNDİREN HABER

Zorlu maçın hazırlıklarını sürdüren Galatasaray​'da sakatlıkları bulunan Abdülkerim Bardakcı, Victor Nelsson ve Kerem Aktürkoğlu'nun takımla birlikte çalışması teknik heyetin yüzünü güldürdü.

OKAN HOCA'DAN FUTBOLCULARA UYARI

Kritik maç öncesi oyuncularıyla bir araya gelen Galatasaray​ Teknik Direktörü Okan Buruk​, "Her kulvarda yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Avrupa arenası bizim için çok önemli, Avrupa’da başarı Galatasaray’ın genlerinde var. Sparta Prag​ karşısında ilk maçta avantajı alalım, tur için önemli bir adım atalım" mesajını iletti.

Okan Buruk'tan Galatasaraylı futbolculara uyarı: Turu rövanşa Prag'mayın - 1. Resim

GALATASARAY-SPARTA PRAG MAÇI SAAT KAÇTA?

RAMS Park'ta saat 20.45'te başlayacak müsabaka, EXXEN platformundan yayımlanacak. Karşılaşmayı İspanyol hakem Alejandro Hernandez yönetecek. Hernandez'in yardımcılıklarını ise Jose Naranjo ve Diego Sanchez Rojo yapacak.

RÖVANŞ 22 ŞUBAT'TA

İki takım arasındaki rövanş müsabakası 22 Şubat Perşembe günü Çekya'da yapılacak. Çift maç eleme usulüne göre oynanacak eşleşmeyi geçen takım, son 16 turuna yükselecek.

ASLAN'IN BU SEZONKİ AVRUPA MACERASI

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray​, 2. eleme turundan başladığı UEFA Şampiyonlar Ligi'nde sırasıyla Litvanya'nın Zalgiris, Slovenya'nın Olimpija ve Norveç'in Molde takımlarını geçerek gruplara girdi.

Sarı-kırmızılılar, Almanya'nın Bayern Münih, Danimarka'nın Kopenhag ve İngiltere'nin Manchester United takımlarının olduğu A Grubu'nu 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 yenilgiyle tamamladı. "Cimbom" topladığı 5 puanla üçüncü oldu ve yoluna "Kupa 2"de devam etme hakkı kazandı.

Çekya Ligi şampiyonu Sparta Prag​ ise UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda sonradan Galatasaray​'ın grubuna düşecek Kopenhag'a elendi. UEFA Avrupa Ligi​ play-off turunda Hırvatistan temsilcisi Dinamo Zagreb'i eleyen Sparta Prag​, adını gruplara yazdırdı.

Kaynak: TGRT Haber
Sonraki Haber Yükleniyor...