Tgrt Haber

Pjanic'ten Zaniolo sözleri: Galatasaray'a giderek doğru bir seçim yaptı

29 Mart 2023 14:14 - Güncelleme : 29 Mart 2023 14:31
Pjanic'ten Zaniolo sözleri: Galatasaray'a giderek doğru bir seçim yaptı

Beşiktaş'ın eski oyuncularından Miralem Pjanic, Galatasaray İtalyan yıldızı Nicolo Zaniolo hakkında açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş​'ta da forma giyen yıldız orta saha oyuncusu Miralem Pjanic, Galatasaray​'a transfer olan Nicolo Zaniolo ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.

''TÜRKİYE ONA İYİ GELECEK''

La Gazetta dello Sport'un Galatasaray'ın devre arasında takıma kattığı İtalyan yıldızla ilgili 'Zaniolo, Roma'ya veda etti ve Galatasaray'a transfer oldu. Ama şimdiden Juventus'a transfer olacağı konuşuluyor. Ne düşünüyorsunuz?' şeklinde sorduğu soruya Pjanic, "Galatasaray'a giderek çok doğru bir seçim yaptığını düşünüyorum.Türkiye​ ona iyi gelecek. Bunu kişisel deneyimimme dayanarak söylüyorum." cümleleriyle cevap verdi.

Boşnak oyuncu aynı zamanda Zaniolo için övgü dolu sözler söylerken, "Genç ve muazzam bir potansiyele sahip. Çok çalışırsa yeniden İtalya Milli Takımı'na dönecektir." ifadelerini kullandı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...