Tgrt Haber

Premier Lig tarihine geçen transferde 'Fred' detayı!

18 Ağustos 2023 20:09 - Güncelleme : 18 Ağustos 2023 20:18
Premier Lig tarihine geçen transferde 'Fred' detayı!

İngiltere Premier Lig’de Brighton’ı çalıştıran Roberto De Zerbi, Chelsea'ye 134 milyon Euro'ya satarak rekor kırdıkları Moises Caicedo'nun yerine Fenerbahçe’nin kadrosuna dahil ettiği Fred’i istediğini itiraf etti.

Premier Lig’de oyun yapısı ve genç yıldız adaylarıyla dikkatleri üzerine çeken Brighton’ın İtalyan teknik adamı De Zerbi, Chelsea’ye sattıkları Moises Caicedo’nun yerine Fred’i düşündüklerini ancak Fenerbahçe’nin kendilerinden önce davrandığını itiraf etti.

İtalyan basınından La Gazzetta dello Sport’a konuşan De Zerbi, “Fred’in Fenerbahçe’ye gittiğini cep telefonuma baktığımda öğrendim ve hayal kırıklığı yaşadım. Caicedo sonrası gözde adaylarımızdan biriydi ve onu kadromda görmek istiyordum” dedi.

"OYUNCUYU KENDİM ARARIM; KULÜBÜME HABER BİLE VERMEM"

“Bir oyuncuyu istersem direkt olarak kendisini ararım” diyen De Zerbi, sözlerine şöyle devam etti: “Oyuncuyu ararım, kulübüme bile haber vermem. Oyuncuyla para konuşmam. Kadromda düşündüğüm biriyse karakterini de öğrenmek isterim. Foggia’da teknik direktörlük yaparken o dönem Roma’da oynayan Paredes’i de aramıştım. Çok gençti, aramamam için hiçbir sebep yoktu.”

CAICEDO’DAN REKOR GELİR!

Brighton, Ekvadorlu genç yıldızı Moises Caicedo’yu Chelsea’ye 134 milyon Euro’ya satarak Premier Lig’in en pahalı satışını gerçekleştirdi.

Öte yandan Fenerbahçe, Brezilyalı yıldız Fred’i 9.74 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında İngiliz devi Manchester United’tan transfer etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...