Tgrt Haber

Sacha Boey performansının karşılığını alıyor! İşte Fransız yıldızın yeni maaşı

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: Sabah
26 Eylül 2023 19:35 - Güncelleme : 26 Eylül 2023 19:43
Sacha Boey performansının karşılığını alıyor! İşte Fransız yıldızın yeni maaşı

Galatasaray’da özellikle geçen sezonun ikinci yarısından itibaren gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Sacha Boey’e yeni sözleşme yolda. Sarı-kırmızılılar, Fransız yıldızın maaşını artırarak mukavelesini uzatmaya hazırlanıyor…

Kadrosuna yaptığı yıldızlarla özellikle hücum alternatiflerini güçlendiren Galatasaray’da geçen sezonki oyuncuların performansı da göz dolduruyor.

Sarı-kırmızılılarda geçen sezonun başında kamp kadrosuna dahil edilmeyen ve inişli çıkışlı bir grafik çizen; ardından ligin ikinci yarısıyla yükselişe geçen ve yeni sezonda da başarılı bir performans ortaya koyan Sacha Boey​, futboluyla yönetimin de gözüne girdi.

AVRUPA​ DEVLERİNİ PEŞİNE TAKTI

Sevilla​, Tottenham​ ve Bayern Leverkusen gibi Avrupa devlerini peşine takan 23 yaşındaki Fransız yıldız için Galatasaray​ yönetimi, masaya yeni bir teklif koyarak sözleşmesini uzatmayı gündemine aldı.

Sabah’ta yer alan habere göre Galatasaray, yıllık 450 bin Euro kazanan Sacha Boey’in maaşının 1 milyon 250 bin Euro olacağı yeni sözleşmeyi 23 yaşındaki yıldıza sunmaya hazırlanıyor. Haberde ayrıca, Boey’nin 25 milyon Euro’ya serbest kalmasını sağlayacak bir opsiyonun da yer almasının gündemde olduğu belirtildi.

SACHA BOEY'NIN İSTATİSTİKLERİ

Galatasaray ile sözleşmesi Haziran 2025’te sona erecek olan Sacha Boey’nin Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 16 milyon Euro civarında bulunuyor.

23 yaşındaki Fransız; sarı-kırmızılı formayla tüm kulvarlarda çıktığı 64 maçta 3 gol ve 4 asistlik skor katkısı sağladı. Sahada kaldığı 5 bin 499 dakikada 14 kez sarı kart gören Boey, 1 kez direkt kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

Kaynak: Sabah

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...