Tgrt Haber

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'dan Beşiktaş’a ‘Umut Meraş’ sitemi: Süre verdik; geleceğini bitiriyorlar!

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: Haber Global
09 Eylül 2023 18:38 - Güncelleme : 09 Eylül 2023 18:44
Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'dan Beşiktaş’a ‘Umut Meraş’ sitemi: Süre verdik; geleceğini bitiriyorlar!

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Beşiktaş’tan Umut Meraş’ı transfer etmek istediklerini ancak kulüpler arasında maddi anlaşmazlık olduğunu belirterek, “Beşiktaş’ta oynama şansı sıfır. Oyuncunun geleceği bitiriliyor. Beşiktaş’a 36 saat süre verdik. Yarın öğlene kadar teklifimiz geçerli, yoksa Umut transferinden vazgeçeceğiz” diye konuştu.

Karadeniz ekibi Samsunspor​, 11 yıl aradan sonra yeniden Süper Lig’e döndü.

Trendyol Süper Lig’in ilk 4 haftasında bir maçı hava muhalefeti nedeniyle ertelenen ve çıktığı 3 maçta 1 beraberlikle 1 puanın sahibi olan Samsunspor’da transfer hareketliliği de sürüyor.

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım​, Haber Global’den Ata Selçuk’un sorularını yanıtladı.

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'dan Beşiktaş’a ‘Umut Meraş’ sitemi: Süre verdik; geleceğini bitiriyorlar!

"UMUT, BEŞİKTAŞ​'TA İSTENMİYOR"

Kırmızı-beyazlı ekibin transfer gündemine ilişkin açıklamalarda bulunan Yıldırım, Beşiktaş’tan Umut Meraş’ı istediklerini ancak kulüpler arasında fiyat anlaşmazlığı olduğunu söyledi. 27 yaşındaki sol bekin Beşiktaş’ta bir geleceği olmadığını iddia eden Yıldırım, şöyle konuştu:

“Umut Meraş için Beşiktaş ile görüşüyorum. Bugün olumlu veya olumsuz bitebilir. Aramızda maddi olarak ufak bir fark var. Son teklifimizi yaptık. Umut Meraş​, Beşiktaş’ta istenmeyen bir oyuncu.

Beşiktaş taraftarı istemiyor. Çocuk sahaya çıktığında bildiğini unutuyor. Beşiktaş’ta oynama şansı sıfır. Oyuncunun geleceği bitiriliyor. Biz, bir oyuncuya ekmek kapısı olmak istiyoruz. Beşiktaş’a 36 saat süre verdik. Yarın öğlene kadar teklifimiz geçerli, yoksa Umut transferinden vazgeçeceğiz.”

Kaynak: Haber Global
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Havzalı 9 Eylül 2023 20:08

Orta saha Carlo Olse, forvet Landry Dimata, defans Rick Van Drongelen, forvet Ercan Kara, orta saha Flavien Tait, kanat Emre Kılınç, defans Nanu Gomes, forvet Marius Mouandilmadji, kanat Kingsley Schindler, kaleci Okan Kocuk, defans Lubomir Satka, orta saha Oliver Ntcham, Taylan Antalyalı (kiralık) defans Marc Bola transfer ettik hade Hayırlısı inşallah bakalım göreceğiz .

Sonraki Haber Yükleniyor...